Multi-Pavarų Papuošalai Žiūrėti Multi-Function Laikas Valymo Mašina Ultragarso Akinius Žiūrėti Valymo Mašina ABS Dropshipping

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a19008

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SKYMEN

Kaina

€16.80 €37.32

Dydis:

Kiekis

Savybės:

OOTDTY

Mūsų ultragarsinis švaresnis naudoja pažangią technologiją efektyviai šalina nešvarumus nuo įvairių daiktų, nesukeliant jokios žalos.Puikus valymo akinius, papuošalus, ir daugiau.

Su didelės talpos, mūsų ultragarsinis švaresnis leidžia jums valyti kelis elementus vienu metu.Pagamintas su tvirtos ABS medžiaga, tai užtikrina ilgalaikį naudojimą.

Skirtas asmenims, kuriems nešioti akinius, nuosavų papuošalų, arba naudoti smulkūs įrankiai, mūsų ultragarsinis švaresnis suteikia efektyvų valymą, plačiai elementai.Laikyti savo daiktus putojantis švarus, lengvas.

Nesvarbu, ar esate namie, keliaujant, ar biure, mūsų nešiojamas ultragarsinis švaresnis yra idealiai tinka kelyje valymas.Mėgaukitės patogiu nuodugniai valyti, kur esate.

Iš valymo akinius ir juvelyrikos namuose teikiant profesionalias valymo tirpalas, grožio salonai, parduotuvės, ir akiniai parduotuvių, mūsų universalus ultragarsinis švaresnis turi turėti įrankių įvairių programų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Galia: 50W

Kištuko Tipas: ES/JAV

Dydis: Išsamiai Dydžio Nuotraukas

Komplektą Sudaro:

1x Ultragarsinis Valymo Aparatas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai