14 Vienetų Garo Švaresnis Priedų Rinkinys Mikrofibros Audiniu Nustatyti Spalvos Apvalūs Šepečiai Pasiekti Putojantis Švarus už SC1 SC5 SC7

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a25933

  • Modelio Numeris: K92B5CC200933
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Garo Švaresnis Dalys

Kaina

€16.21 €32.41

Dydis:

Kiekis

Savybės: Pasiekti putojantis švarių grindų su 14 vienetų garo švaresnis priedų rinkinys.Šį rinkinį sudaro aukštos kokybės mikropluošto šluostės, kad apsaugoti jūsų grindis nuo įbrėžimų ir efektyviai šalina nešvarumus ir užsispyręs dėmes.

Patirtis efektyviai ir kruopščiai išvalyti su 14 vienetų garo švaresnis priedų rinkinys.Rinkinį funkcijų, apvalios, valymo šepetėliai, pagaminti iš nailono šeriai, kurie veiksmingai pašalina dulkes ir nešvarumus.Žalvariniai šepečiai, taip pat įtraukti spręsti užsispyręs purvo ir šašai ant kietų paviršių, pavyzdžiui, metalo prietaisai.

Suprojektuoti namų savininkai, kurie vertė švaros ir patogumo, 14 vienetų garo švaresnis priedų rinkinys turi būti.Nesvarbu, ar jūs turite kietmedžio, plytelių, laminato, arba mažai krūva kilimai, šis rinkinys tinka labiausiai grindimis.Ji užtikrina švarų ir patogią gyvenamąją aplinką savo šeimai.

Paversti savo virtuvės ir vonios valymo rutiną su 14 vienetų garo švaresnis priedų rinkinys.Šis universalus rinkinys yra puikus spręsti užsispyrusius nešvarumus ir purvą šiose srityse.Iš šalinant riebalus virtuvėje giliai valyti vonios kambario plyteles, šis rinkinys suteikia įrankius, kurių jums reikia veiksmingai valyti.

Pakelia jūsų valymo žaidimas su 14 vienetų garo švaresnis priedų rinkinys.Ji ne tik pasiūlyti aukščiausios valymo spektakliai, tačiau ji taip pat suteikia daug priedų, kad atitiktų jūsų poreikius.Iš mikropluošto šluostės švelnus, bet veiksmingas valymo į šepečiai toughs šis rinkinys turi viską, ko jums reikia išlaikyti švarius namus.

Techniniai duomenys: Medžiaga:Audinys Padengti, Coppers Šepečiu Juoda girliandos diržo ilgio medžiaginis apvalkalas: Apytiksl.35x12cm Coppers šepetys/šepetys: Apytiksl.4x2cm Maži audinio danga: Apytiksl.19x9cm Šlifavimo medžiaga: Apytiksl.35x12cm Už SC1 SC5 SC7 Garo Švaresnis Pastaba: ①.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti. ② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Dėkojame už jūsų supratimą.Komplektą Sudaro: 1 Set Steam Cleaner Priedą

OOTDTY

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai