Ašmenys Padengti Thermomix TM5 ir TM6 Maisto Procesorius Thermomix Aksesuaras Disko apsauga Dangtis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a22192

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€12.59 €18.51

Dydis:

Kiekis

Maisto gaminimas tampa lengviau ir leidžia jums mėgautis įdomus, virimo.Mūsų peilis apsaugai apsaugoti savo ingredientų iš kurioms ašmenys, juos išlaikyti sveika ir lengviau pašalinti, net per ilgą laiką.

Mūsų peilis užvalkalai yra pagaminti iš plastikinių medžiagų, kurios yra sveika ir ekologiška, nesukelia jokių kenksmingų medžiagų šildant.Prašome naudoti jį su pasitikėjimu.

Suderinama su Thermomix TM5 ir TM6. Lengva naudoti, tiesiog akimirksniu mūsų peilių laikiklį į viršų blender peilis, ir jūs gerai eiti.

Banguotas konfigūracija neleidžia ingredientų iš judančių gaminimo metu.Maisto nėra šildomi netolygiai valcavimo, todėl jis puikiai tinka lėtas virimas ir sous žiūrėk valgių.

Su Thermomix priedai gali padėti jums geriau pasinaudoti šio daugiafunkcinio viryklė, net jei jūs negalite virėjas, mūsų priedai padės jums pradėti greitai.Mūsų aksesuarų padaryti virimo lengviau.

Spalva: Pilka

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Ašmenys padengti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai