1 Pora Silikoninis Vandeniui Ausų Aplinkos Minkštos Ausų Kištukai Suaugusiųjų Vaikų Baseinas, Nardymas Nešiojamų Ausų Su G8T6

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a1502

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€3.08 €4.82

Dydis:

Kiekis

Produkto pavadinimas: ausų kištukai plaukimo

Gaminio dydis: 1.3 cm/0.51 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: Silicio dioksido gelis

produkto savybės:

1. Silikoninės ausų kištukų, yra pagamintas iš minkštos ir patogios silikoninės medžiagos, kuri gali puikiai tilptų į ausies kanalą ir patogiai dėvėti patirtis.Šis lengvas silikono kontūras dizainas gali teikti patogiai, sumažinti nuotėkio, ir nesijaus sunku, kai dėvėti ausų.

2. Silikono ausų kištukai yra atsparus vandeniui ir gali veiksmingai užkirsti vanduo nepatektų į ausies kanalą ir sukelia diskomfortą.Jie yra suprojektuoti pagal struktūrą žmogaus cochlea.Ji turi specialų anti-slip dizainas, todėl jūs neturite jaudintis dėl nukristi ausų, kai plaukimo.

3. Tuo pačiu metu, ji turi daug naudoja ir turi funkciją triukšmo mažinimo.Silikono ausų kištukai, gali veiksmingai sumažinti išorinio triukšmo ir pateikti rami aplinka miegui.

4. Tai gali būti išvalyti ir panaudoti dar kartą.Po naudojimo, taip pat galite plauti ir laikyti jį į pateiktą langelį.Ji labai tinka maudytis, maudytis, banglentės, vandens slidės ir kitos vandens sporto šakos, arba miega.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 pora ausų kištukai plaukimo

1 vnt Box

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai