3pcs Skimmer Combo Žarna, Adapteris, Universalus Baseinas Filtro Siurblio Priedai Pakeitimo 1.25/1.5 Colių Virš Žemės Platus Suderinamumas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a112393

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Filtras
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: TONQUU

Kaina

€7.40 €10.00

Dydis:

Kiekis

Aprašymas :

【 Tvirtos Medžiagos】baseinas filtro siurblys, žarna, adapteris pagamintas iš PVC medžiagos, kurios yra sandarus, lengvi, dėvėti, atsparus ir nėra lengva nutraukti, gali jums tarnauti ilgą laiką.

【 Sandarus Dizaino】baseinas filtro siurblys, žarna, adapteris yra gerai suprojektuoti antspaudas, kad būtų išvengta nuotėkio, taip užtikrinant, kad baseinas filtro siurblys dirba su maksimaliu efektyvumu.

【Lengva Naudoti】žarna adapteriai yra standartas, baseinas detalės.Greitai įdiegiama per kelias minutes su atsuktuvu ir pora replės, jokios kitos priemonės, reikalingos, sutaupyti jūsų laiką ir energiją.

【Platus】Šis baseinas filtro siurblys, žarna įvaikintojas yra plačiai taikoma ir gali būti naudojamas įvairiais tikslais, be baseinai, pavyzdžiui, žuvų tvenkinių, fontanų ir kitų vandens savybės.

【Universalus Threading】1,5 colių (approximately3.8 cm) tiesiai sriegis žarnos jungtis tinka tiek 1.25 colio (maždaug 3.8 cm) ir 1,5 colių (maždaug 3.8 cm) žarnos, teikti universalus suderinamumas su skirtinga įranga.

Specifikacija:

Medžiaga: pvc

Spalva: balta

Žanras:sandarus, atsparus nusidėvėjimui

Matmenys(apytiksl.): viršutinė plotis x vidutinio pločio x dugno plotis)3.18 x 3.8 x 3.8 cm/1.25 x 1.50 x 1.50 colių

Pakuotė:

3 Vnt. x Žarna Adapteriai

Pastaba :

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai