2 Vnt Pakartotinai Per Duris Nardymo Žiedas Juokinga Plaukimo Žaidimas Aids Nardymo Durų Povandeniniai Žaisliniai Nardymo Plaukti Žaislas Nardymo Durų

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a172134

  • Modelio Numeris: G6DE7HH602664
  • Tipas: Plaukti Per Duris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€1.03 €1.52

Dydis:

Kiekis

Savybės:

OOTDTY

Pagamintas iš plastiko, patikimas, stabilus ir nėra lengva pakenkti jūsų jautrią odą.Savo ryškiomis spalvomis, kad juos lengva pastebėti po vandeniu, addings ūkio įspūdžių kiekvieno nardymo.

Slankiojo virvę, nardymas durų prideda kasimo kamuolius dizainas, kuris yra lengva suvokti; be to, nardymo durų gali vandens ir gali lengvai praeiti pro nardymo durų, didinant įdomus žaisti, tobulinti savo nardymo įgūdžius.

Plaukimo nardymo žaislas yra puikus baseinas šalys, povandenines kliūtis kursus,baseinas, nardymas ir kitos vandens susiję žaidimai.Jie tinka daugumai žmonių,ir tikrai pridėti smagu vasarą.

Šis nardymo mokymo žaislas yra puikus vasaros dovana šeimos, draugų, ir plaukimo besimokančiųjų.Tinka baseinai, nardymas, žaidimai ir kt.

Jie yra patikimi ir daugkartinio naudojimo ilgą laiką be lūžių ar prarasti spalvą.Po naudojimo, jums tiesiog reikia stringa juos upsides žemyn vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Ilgis: 2,5 m (8,2 pėdų)/1,5 m (4.92 pėdų)

Kiekis: 2vnt

Komplektą Sudaro:

2vnt Plaukti Per Duris

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai