Oro Fryer Silikono Puodą-7.5 Colių Oro Fryer Dubenį, Keičiamų Pergamento Popieriaus Yra Lengva Valyti,Oro Fryer Priedai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a8772

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€17.63 €31.47

Dydis:

Kiekis

Esminiai oro fryer priedai: daugkartinio naudojimo oro fryer silikono puodą, oro fryer silikono puodą, kurio skersmuo-7,5 cm.

Laikykite jį skanus ir sutaupyti laiko: Oro Fryer Įdėklai Silikono, unikalus apskrito oro cirkuliacija dizainas, galima pasiekti geresnių oro cirkuliacija, ir tuo pačiu metu, jis gali geriau izoliuoti sultys, grilis maisto pati, ir ji gali sutaupyti maisto.Kepimo laiką šildomo maisto.

Daugkartinio naudojimo: pakartotinai oro fryer silikoninis įdėklas yra ne tik puikus pakaitalas vienkartiniai degiųjų pergamento popieriaus arba aliuminio folija, tačiau oro fryer įdėklas yra pagamintas iš maisto kokybės silikono medžiagos ir taikomos temperatūra yra nuo -40℉ iki +482℉ (- 40 ℃ iki +250 ℃), rankena yra integruota į puodą kūno, kuris yra patvaresnis.

Lengva valyti ir patvaresni: Kai esate pasiruošę švaraus oro fryer krepšelį, jums tereikia nuimti oro fryer pamušalas iš oro fryer, įjunkite jį ir išvalykite jį su minkšta kempine ir neutraliu plovikliu.Tuo pačiu metu, oro fryer gali būti naudojamas su silikono dubenį pratęsti gyvenimą oro fryer.

Multi-scena tyrimas: Tai silikono oro fryer aksesuaras gali būti naudojamas oro fryer, orkaitės ir mikrobangų krosnelė.Žinoma, tai gali būti tiesiogiai naudojamas kaip stalo ar vaisių dubuo.Taip pat galite jį naudoti kaip pagalba gaminant maistą arba nuteka alyva iš keptas maistas.

dydis:190x75mm

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

spalvos:Rožinė, violetinė

Pakuotės Turinys:

1 x Oro Fryer Silikono Puodą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai