Įkrovimo Vyno Aeratorius Su 2 Vyno Kamščiai, Nešiojamų 1-Mygtuką, Automatinė Vyno Aeratoriaus

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a15842

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€13.87 €19.54

Dydis:

Kiekis

Didelio efektyvumo Elektros Vyno Aeratoriaus: Built-in baterija, USB įkrovimo vyno aeratorius mediniai, jis gali aerates daugiau nei 100 kartų, kai visiškai įkrauta, mažai triukšmo ir nešiojamų imtis keliaujant ar ketinate šalių.

Paprasta Naudoti: Tiesiog įspauskite mygtuką, gazuotas vynas yra pristatomi tiesiai į jūsų stiklo, ir paspauskite mygtuką dar kartą, norėdami sustabdyti darbo.Deguonies vyno gazavimo padarė raudonas vynas volatilized daugiau skonio molekulių.Įpilkite vyno greitai ir lengvai vyno entuziastai.

Lengva valyti: Ne lašų, išsiliejimas arba purslų!Tiesiog įdėkite vamzdis paskirstytojo mašina į švarų vandenį ir paspauskite mygtuką, kai vanduo yra skaidrus, valymo daroma.Ir Tinka vidinis skersmuo vyno butelių 0.68-0.78 į.

Geriausia Vyno Dovanos: prabangus dizainas daro šį elektros vyno aeratorius geriausia dovana vyno mėgėjams ir žinovams.Puikiai tinka lauko piknikus, pobūviai, šventės, šeimos susibūrimai ir šventės kaip Kalėdos Diena, Padėkos Diena, Valentino Diena ir pan.

Ką jūs gausite: Vienas Elektros Vyno Aeratorius, Du Vyno Kamščiai , Šis rinkinys vyno aksesuarai leidžia jums mėgautis gero skonio vynas.Kodėl gi ne užsisakyti jį dabar.

Medžiaga: ABS

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Vyno Aeratoriaus

2 x Cork

1 x USB duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai