Įstatykite Vožtuvo Stiebo Nerūdijančio Plieno Padangų Vožtuvas Stiebų Transporto priemonių Padangų Vožtuvai, Padangų Kamieninių Oro Vožtuvas Dangteliai нипель автомобильный

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a81632

  • Feature3: gumos stiebai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Feature5: Padangų Stiebai
  • Feature4: snap-in kamieninės
  • Feature1: padangų stiebai
  • Feature2: juoda stiebai

Kaina

€5.70 €11.62

Dydis:

Kiekis

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Padangų kepurės gali pasiūlyti kompaktiškas ir nešiojamas vienodo padangų remontas, dalys, motociklų, automobilių ir kt.Be to, tai gali užkirsti kelią jūsų automobilių padangos nuo oro nutekėjimo, ir jie gali padėti išlaikyti vidaus slėgio padangos.

Funkcija

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis Plienas.

- Dydis: Apie 4 x 1,6 x 0,5 cm.

- Pagamintas iš plieno, patvarus naudoti.

- Geros kokybės padangų stiebo.Šių padangų stiebai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės gumos ir įrengta aukštos temperatūros žalvario šerdis.

- Praktinis padangų kyla: Tai gumos padanga, dangteliai gali pasiūlyti kompaktiškas ir nešiojamas vienodo padangų remontas, dalys, motociklų, automobilių ir kt.

- Funkcinis padangų kyla: nuotėkio išbandyti padangų stiebai gali užkirsti kelią jūsų automobilių padangos nuo oro nutekėjimo, ir jie gali padėti išlaikyti vidaus slėgio padangos.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

4 x

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai