DATOUBO 4pc Rato Stebulė Orientuotas Žiedai 73.1, kad 66.1 - OD=73.1 mm ID=66.1 mm - Aliuminio Lydinio Rato Stebulė Orientuotas žiedai 66.1 į 73.1

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a302053

  • Prekės Pavadinimas: datoubo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€11.56

Dydis:

Kiekis

Aukštos Kokybės Aliuminio Rato Stebulė Orientuotas Žiedai

Medžiaga: Metalų, Aliuminio Spalvos: Skiedra spalva Dydis: 73.1-66.1 mm Pakuotėje: 4 vnt./PVC burbulas dėžutę

Jei dydis nėra įtrauktos, jei susisiekite su manimi dėl daugiau informacijos, mes galime pritaikyti ją.Didmeninių užsakymų yra sveikintina, jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 200 rinkiniai, Esame pasirengę jums pasiūlyti daugiau nuolaidų.

Pls pastaba Dydis gali būti pritaikytas, jei jūsų dydžio nėra nurodyta parduotuvėje, galite susisiekti su manimi daugiau informacijos.Kai jūsų užsakymo kiekis yra daugiau kaip 200 vnt.Galime pateikti individualų dydį.

Garantija 1. Jei elementas yra kokybės skaldytų per 15 dienų nuo gavimo gaminys, mes pakeisime jums naują geros kokybės, jei yra ne išvaizda dėmės ar žmogaus sukeltų klaidą naudojimo metu. 2. Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.Atsiliepimų Mes esame priklausomi nuo mūsų Alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, ačiū!

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai