Thumbstick Akcentas Žiedai Profilis Jungiklio Mygtukai su Atsuktuvu Matinis chromuotas Xbox Vieną Elite Serijos 2 Žaidimų Valdiklis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a71535

  • Suderinamos Prekės/Modelis: "Microsoft"
  • Akcentas Žiedai Priedai: Thumbstick Akcentas Žiedai
  • Modelio Numeris: Akcentas Žiedai Priedai
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Custom Akcentas Žiedai: Akcentas Žiedai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Akcentas Žiedų Pakeitimas Kit: Matinis Akcentas Žiedai

Kaina

€0.92 €1.85

Dydis:

Kiekis

Akcentas Žiedų Pakeitimas Kit Profilis Jungiklio Mygtukai atsarginės Dalys, su Atsuktuvu Matinis chromuotas Xbox Vieną Elite Serijos 2 Žaidimų Valdiklis

Ypatybė:

1. Suderinamumas: "accent žiedai priedai puikiai tinka Xbox Vienas Elitas ir Elito Serijos 2 kontroleriai, išlaikant sklandų judėjimą elito ranka kaip originalus žiedas.Profilio mygtukas yra vienintelis suderinamas su Xbox Vienas Elito valdytojas ir netinka Elite Serijos 2 valdiklis.

2. Ilgaamžiai Dažai: Specialios kokybiškos, su matiniu UV chrome apdaila.Aukštos kokybės dažai užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą.

3. Įdiegimo Vadovas: Ateina su mėlyna-nulenkti priemonė lengvai iššokti senas žiedas; T8 atsuktuvas yra numatyta išardyti Xbox Vienas Elito valdytojas diegiant aplinką jungiklio mygtuką.Leidžia vartotojams patogiai keisti jų valdytojai.

4. Personalizavimas Funkcija: Greitai ir lengvai pritaikyti savo Elito valdytojas.thumbstick akcentas skamba puikiai, kai ji derinama su Xbox Vienas Elito valdytojas shell, leidžia jums įtraukti asmens prisiliesti prie jūsų žaidimų patirtis.

5. Patobulintas Estetika: kirčio žiedai pakeitimo rinkinys priduria, stilingą ir elegantišką išvaizdą jūsų Xbox Vienas Elito arba Elite Serijos 2 valdiklis.Pakelti išvaizdą jūsų žaidimų pavara su šiuo pritaikoma aksesuaras.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Microsoft

Taikoma: Xbox Vieną Elite Serijos 2 valdytojas

Medžiaga: ABS

Pakuotės svoris: 1g (dviem ratais, vienas pasidalijimo raktas), 13.7 g (du apskritimai, vienas pasidalijimo raktas plius atsuktuvas)

Pakuotės dydis: 150.00x100.00x10.00mm/5.91x3.94x0.39inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 X Akcentas Žiedai

1 X Profilis Jungiklio Mygtuką

2 X Atsuktuvas (Pasirinktinai)

1 X Smalsauti Juostą (Pasirinktinai)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai