Skirtas Įjungti/Perjungti OLED Žaidimų Valdiklis Laikiklis Tampus Žaidimų Rankenos Laikiklį Gamepad Rankena Priedai Palaiko "Android" Stendas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a75167

  • Su USB: NO
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Aksesuarai Tipas: Mobiliųjų Įrašą
  • Modelio Numeris: Žaidimų Rankenos Laikiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinama Nintendo Modelis: Nintendo Jungiklis OLED
  • Prekės Pavadinimas: Ipega

Kaina

€10.20 €15.21

Dydis:

Kiekis

Mažas Rankena, Mobiliojo Telefono Laikiklis, Reguliuojamas Kairė Ir dešinė Rankena Turėtojas Palaiko "Android" Priedai Įjungti/Perjungti OLED

Ypatybė:

1. Universalus suderinamumas: Suderinamumas su "iPhone" / "iPhone" Pro Max atnaujinti į iOS 16 arba daugiau.Mėgautis savo mėgstamus žaidimus į savo "iPhone", nesirūpindami apie prietaiso suderinamumą.Gali būti naudojamas įvairių prietaisų, pridėtinės patogumui.

2. Reguliuojamas Stovas: yra reguliuojamas stovas skirtas žaidimų valdikliai.Reguliuoti stovo plotį, kad tilptų bet kokio telefono dydžio.Paprasta naudoti mygtukus atsiimti spaustuvai, ir reguliuoti aukštį.

3. Puikiai Tinka: Suteikia puikiai tinka Joy Pad Valdytojai.Reguliuojamo stovas suteikia aptemptas tinka jūsų Džiaugsmo Mygtukai Valdiklio, užtikrinti optimalų žaidimų patirtis.Stovo dizainas užtikrina, kad duomenų valdytojas lieka saugus, per visą žaidimo.

4. Patobulintas Žaidimų Patirtis: paspartinti savo žaidimą, su Džiaugsmu Mygtukai Valdiklio Stovėti.Stovas leidžia mėgautis advanced ir populiarių žaidimų, kaip niekada anksčiau.Paverskite savo iPhone į visavertį žaidimų konsolę su Džiaugsmu Mygtukai Valdiklio Stovėti.

5. Paprasta ir Patogi Konstrukcija: Lengva naudoti skaidrių dizainas garantuoja, kas Džiaugsmo Mygtukai Valdiklio.Lengva naudoti skaidrių konstrukcija užtikrina, kad visi Joy Pad Valdikliai yra saugiai pritvirtintos.Imtis Džiaugsmą Mygtukai Valdiklio Stendas, kur jums eiti ir mėgautis žaidimų judėti.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tinkamas: skirta Įjungti/Perjungti OLED rankenos

Produkto spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Produkto svoris: 153g

Pakuotės dydis: Apie 163x101x47mm/6.41x3.97x1.85inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Laikiklis (be rankenų)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai