Žaidimo Vairas 180° Sukimas 7 in 1 Vibracijos USB Lenktynių Žaidimas, Vairas su Pedalais, skirtas PS4 PC vairaračio

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a65376

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Aksesuarai Tipas: Pakeitimo Shell
  • Prekės Pavadinimas: VBESTLIFE

Kaina

€70.56 €128.29

Dydis:

Kiekis

!--StartFragment--

Pasekėjų

Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, kad jūs įspūdingas ,prašome spausti sekti ir tapo mūsų pasekėjų ,ten bus kai counpons arba diskonto ypač mūsų pasekėjų, kai jums, kad vėl mūsų parduotuvėje.

Labai ačiū už jūsų susidomėjimą mūsų daiktų ir linkime jums malonaus pirkimo.Jei turite klausimų apie mūsų daiktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes visada čia, su jumis.

!--StartFragment-- Žaidimų Vairas 180° Sukimas 7 in 1 Vibracijos USB Lenktynių Žaidimas, Vairas su Pedalais, skirtas PS4 PC !--EndFragment--

Savybės: 1. [Multi Valdymo Mygtukai] Profesionalus žaidimas vairas, teikiančios 4 ašių, D trinkelėmis ir 12 nepriklausomos kontrolės mygtukų, kurie yra patogus jums kontroliuoti įvairius veiksmus.

2. [Programuojami] Plug and play, vairo yra programuojamos funkcijos: pirmyn ir atgal dujų, stabdžių mygtuką ir pavaros perjungimas ant pedalu, lengva valdyti.

3. [Pavasario Pedalo] Su spyruoklinė pagreičio ir stabdžių valdymo pedalo, baudos kūrinys, pavasarį grįžti pavarų perjungimo kabelio ilgis ratų ir pedalai yra 2m/6.5 pėdų ir 1.6 m/5.2 ft atitinkamai.

4. [Tikroviška Dizainas] Pastatyta variklis, kuris gali generuoti vibracija poveikį, padaryti žaidimą daugiau tikroviška, jums vairuoti automobilį, kaip tikras automobilis, ir padidinti savo žaidimų patirtis.

5. [180° Sukimas] Ji gali būti pasukti 180 laipsnių kampu, labai patogu naudoti, tai lenktynių rato suderinamas su PS4, PS3,, už 360, jungikliams, už , VNT.

Specifikacija: Elemento Tipas: Žaidimas Vairas

Medžiaga: ABS

Vairas Kabelio Ilgis: Apytiksl. 2m/6.5 ft

Pedalas Kabelio Ilgis: Apytiksl. 1.6 m/5.2 ft

Naudojimas: Suderinamas su PS4, PS3,, už 360, jungikliams, už , PC

Paketų Sąrašo: 1 x Žaidimo Vairas

1 x Pedalas

1 x Instrukcija

Pastaba: Rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių klaidų.

Apie Darbo Užmokestį

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai