Sunku Nešiojimo dėklas atsparus smūgiams Apsauginis Kelionės Atveju EVA Stabdžių pradžių su Akių Kišenėje Built-In Stovėti PS5 Portalas PlaySta

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a81460

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Suderinami Sony Modelis: PS5
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii

Kaina

€11.27 €16.13

Dydis:

Kiekis

Sunku Nešiojimo dėklas atsparus smūgiams Apsauginis Kelionės Atveju EVA Stabdžių pradžių su Akių Kišenėje Built-In Stovėti PS5 Portalas PLAYSTATION Portale

Ypatybė:

1.Didelė Talpa: Organizuoti savo esminiai elementai lengvai su mūsų Sunku dėklą.Ji siūlo daug vietos pagrindinės konsolės, adapteris, duomenų perdavimo kabeliai, ausinės, "Bluetooth" adapteris, Suderinamas, ir daugiau.

2.Telpa su Atveju: Naudokite mūsų lagaminas, Krepšys saugiai, nereikia nuimkite apsauginį jeigu jūsų prietaise.Ji skirta tam puikiai tinka.

3.Paramos Stovėti Nešiojamą Prietaisą: Mėgaukitės laisvų rankų peržiūra su Nešiojamų Atveju Maišelio apsaugos rėmimo stovėti.Jis sukurtas siekiant maksimalaus patogumo ir komforto.

4.Aptemptas Tinka: Mūsų Apsauginės Kelionės Atveju funkcijos 1:1 montavimo dizainas su EVA vidinis Apvalkalo .Ji saugo jūsų prietaisą stabiliai ir apsaugoti, užkirsti kelią drebulys.Dviejų sluoksnių lyginimo skaidinio, minkštas aksominis paviršius prideda papildomų apsaugos ekraną.

5.Apsauga iš vidaus ir Iš išorės: Meistriškai su tvirta 1680D Oksfordo audinys ir 90 laipsnių EVA , mūsų Saugojimo Krepšys suteikia STIPRESNIS suspaudimo pasipriešinimo.Vartotojo dvigubas užtrauktukas suteikia papildomą saugumo sluoksnį, siekiant užkirsti kelią užtrauktukas nuriedėjimo nuo bėgių.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Sony

Taikytinos modeliai: už PS5 Portalas kišeniniai kompiuteriai

Spalva: Juoda

Medžiaga: EVA

Produkto svoris: 477g

Gaminio Dydis: 332.00x140.00x80.00mm/13.07x5.51x3.15inch

Pastaba:

Šis produktas nėra skirtas Bitzee elektroninių pet mašina, produktas yra tik saugojimo krepšys

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai