C tipo Micro SD/TF Kortelių Skaitytuvas Nešiojamų OTG Atminties Kortelių Skaitytuvas Cinko Lydinys USB C Atminties Skaitytuvo Adapteris Nešiojamas kompiuteris Tablet Telefono

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a65039

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Suderinamos Prekės/Modelis: PC
  • Aksesuarai Tipas: Adapteris
  • Prekės Pavadinimas: VAKIND

Kaina

€3.58

Dydis:

Kiekis

C tipo Micro SD/TF Kortelių Skaitytuvas USB C Micro SD OTG Atminties Skaitytuvas su Virvelės Nešiojamos OTG Atminties Kortelių Skaitytuvas Cinko Lydinys "Samsung" Galaxy Pastaba 20 S20 S21 "Google" Pixel

Ypatybė:

1.Suderinamumas: C Tipo Micro SD/TF kortelių skaitytuvas tinka naudoti mobilieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, tabletės, automobilių montuojamas prietaisų, ir kito Tipo-C įrenginiai.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga: USB C Micro SD OTG atminties skaitytojas funkcijos cinko lydinys, shell, kuri suteikia atsparumą korozijai, puikią kalimo jėga, sklandžiai ir poliruoti apdaila.

3.Miniatiūriniai ir Patogu: Su savo mini dizaino ir neprivaloma virvelę, tai USB C TF kortelių skaitytuvas yra lengvas nešioti, lengvas ir neužima papildomos vietos, leidžia kortelės skaitymo bet kada, bet kur.

4.Tipas-C Sąsaja: USB C Micro SD kortelės adapteris yra suderinamas su prietaisais, kurie turi USB-C uosto, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, smartphonach ir tablečių, įskaitant "Samsung" Galaxy Pastaba 20, S21, S20, "Google", Taškų ir t. t.

5.Plug and Play): Šis nešiojamas OTG atminties kortelių skaitytuvą, nereikalauja tvarkyklių ar programinės įrangos.Lengvai perkelti failus iš savo Tipas-C įrenginiai, naudojantys šią kortelių skaitytuvą, kuris palaiko plug-and-play " funkcija.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Kortelių Lizdai: TF Kortelė

Tipas: TF Kortelė

Įrengimas: Išorės

spalva: pilka

Medžiagos: cinko lydinys

Svoris: apie 9g

Gaminio dydis: 28*18*9mm /1.1x0.71x0.35inch

Pastaba:

Tik kortelių skaitytuvas, atminties kortelės, neįskaičiuotos!

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kortelės Skaitytuvą

1 X Virvelės

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai