RV Stogo Angos Dangtelis Dangtelis 14 X 14inch Kemperis Ventiliacijos Dangčio Metalo Ratų, Oro Srauto Vėdinimo Padengti Furgonų Priekabos Ratų

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a4249

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Ratų Stogo Angos Dangtelis
  • Prekės Svoris: 735g
  • Elemento Ilgio: 376 mm
  • Medžiagos Tipas: PP+Metalo cm
  • Elemento Plotis: 376 mm
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii
  • Elemento Aukštis: 75 mm

Kaina

€24.98 €49.98

Dydis:

Kiekis

RV Stogo Angos Dangtelis Dangtelis 14 X 14inch Angos Dangtelio Pakeitimas Metalo Ratų, Oro Srauto Vėdinimo Padengti Furgonų Priekabos Ratų

Ypatybė:

1. Universalus Pritaikymas: Ši ratų stogo angos dangtelis yra sukurta taip, kad būtų universalus tinka 14-colių vėdinimo angos.Jis gali lengvai pakeisti esamą padengti dėl įvairių motorhomes, užtikrinti suderinamumą ir patogumą platų modelių.

2. Premium Statybos: Pagaminti iš aukštos kokybės PP (polipropileno) ir metalo medžiagų, ši RV stogo angos dangtelis coveris, pastatytas paskutinis.Jo dvigubo sluoksnio konstrukcija suteikia išskirtinį patvarumą, aukštos kietumas ir atsparumas korozijai, užtikrinant ilgalaikį veiksmingumas įvairiomis oro sąlygomis.

3. Lengvas Montavimas: Įdiegti šią angos dangtelio pakeitimas yra vėjas.Jokios specialios priemonės yra reikalingos, ir ji gali būti lengvai pakeičiamas arba įrengti be jokio vargo.Jo patogus dizainas leidžia greitai ir patogus įrengimas, sutaupyti laiko ir pastangų.

4. Patobulintas Vėdinimo ir Apsauga: camper angos dangtelis padeda išlaikyti šviežią ir gerai vėdinamoje RV vonios kambarys.Jis efektyviai apsaugo nuo lietaus vandens ištekėjimo viduje, o neleidžiant karščio.Mėgaukitės pagerėjo oro srautas ir apsaugos nuo elementų su šiuo angos dangtelį.

5. 100% visiškai Naujos Kokybės: būti tikri, kad tai ratų, oro srauto vėdinimo dangtelis yra aukščiausios kokybės.Tai yra visiškai naujas, užtikrinant patikimumą ir našumą.Klientai gali pasitikėti jos patvarumą ir veiksmingumą didinant funkcionalumą jų ratų ventiliacijos sistemą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Pavadinimas: Ratų Stogo Angos Dangtelis

Medžiagos Tipas: PP+Metalas

Spalva(nebūtina): juoda balta

Medžiaga: PP+Metalas

Dydis: 376x376x75mm/14.8x14.8x2.95inch

Montavimo vieta: karavanas stogo ventiliacijos

Taikytinos modeliai: furgonų priekabos, turistiniai automobiliai

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Ratų Stogo Angos Dangtelis

.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai