3/4/5 Žingsnis Valtis Lynų Laiptais Minkštas Padėti Valtis Sulankstomos Kopėčios Tampus Burlaivis Lynų Laiptais, skirta Katerių, Jachtų Pripučiamas Valtis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a48025

  • Savybės: Medžiaga yra savarankiškai tempimo ir tampus
  • Spalva: fluorescencinė žalia
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas(pasirinktinai): 3 žingsnis, 4 žingsnis, 5 žingsnis
  • Dydis: 98 cm
  • Medžiaga: nailonas
  • Plotis: approx. 32 cm / 12.6 inch
  • Dydis(pasirinktinai): 98cm/38.6 colių, 128cm/50.4 colių, 156cm/61.4 colių

Kaina

€4.37 €9.30

Dydis:

Kiekis

3/4/5 Žingsnis Padėti Valtis Sulankstomos Kopėčios Minkštas Plaukti Kopėčių Tampus Lankstymo Lynų Laiptais iš Nailono, Katerių, Jachtų Pripučiamas Valtis

Ypatybė:

1. Tvirtas ir Patvarus: Šis laivas lynų laiptais yra pagamintas iš aukštos kokybės virvių, kurie buvo specialiai apdorotas, kad suteikti jiems išskirtinis ilgaamžiškumas ir atsparumas dilimui.Stabilus ir patikimas veikimas, net nepalankiomis oro sąlygomis.

2. Atsparus UV: Tai padeda valtis sulankstomos kopėčios naudojama UV atsparūs lynai, kurie suteikia veiksmingą apsaugą nuo saulės šviesos ir UV spindulių žalą.Tuo pačiu metu jis pailgėja lynų laiptais ir padidina jos patikimumą ir saugumą.

3. Sustiprinta Susiuvimo: Šis burlaivis lynų laiptais sustiprino susiuvimo į kiekvieną bendras siekiant užtikrinti, kad ji gali atlaikyti didesnį svorį.Tai leidžia jums naudoti virvę, kopėčias su savimi, be baimės patirti nesėkmę ar lūžimo naudojimo metu.

4. Nerūdijančio Plieno Įranga: Šis nešiojamas lynų laiptais turi nerūdijančio plieno aparatūros jungčių, kurios veiksmingai pratęsia gyvenimą virvę, kopėčias ir padidina saugumą.Aparatūros nėra rūdžių arba ardo lengvai, todėl jis gali būti naudojamas atšiaurių aplinkoje, pavyzdžiui, prie jūros.

5. Lengva Parduotuvėje: Šis lankstymo lynų laiptais yra lengvas ir lengvai atlikti ir parduotuvės.Quick release funkcija leidžia diegti ir paieškos efektyviau ir patogiau, sumažinti laiko sąnaudas, naudojant lynų laiptais.Lengvas ir lengvai atlikti, virvės, kopėčios yra idealus mažų valčių pavyzdžiui, pripučiamos valtys, baidarės, kateriai ir kanojos.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Dydis(nebūtina): 98cm/38.6 colių, 128cm/50.4 colių, 156cm/61.4 colių

Medžiaga: Nailonas

Tipas(pasirinktinai): 3 žingsnis 4 žingsnis 5 žingsnis

Spalva: fluorescencinė žalia

Plotis: apytiksl. 32 cm / colių 12.6

Savybės: Medžiaga yra savarankiškai tempimo ir tampus

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Valtis Lynų Laiptais

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai