Aišku, Golfo, Beisbolo vitrinos Aikštėje Skaidrus Beisbolo Turėtojas Langelį apsauga nuo dulkių, UV Apsauga Perfit Įsimintinų Kolekcija

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a38934

  • Taikoma Žmonių: Vyras
  • Golfo Beisbolo Vitrinos: Beisbolo Langas
  • Tipas: Kita
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Beisbolo Organizatorius Atveju: Beisbolo Vitrina
  • Gaminio dydis: 8*8*8CM /3.15*3.15*3.15 į
  • Medžiaga: Akrilo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Beisbolo Saugojimo Dėžutė: Beisbolo Dėžutė Turėtojas

Kaina

€1.53 €3.18

Dydis:

Kiekis

Aišku, Golfo, Beisbolo vitrinos, Akrilas Skaidri Beisbolo Turėtojas Langelį apsauga nuo dulkių, UV Apsauga Perfit Įsimintinų Kolekcija

Ypatybė:

1.Patvarus ir Aukštos Kokybės Akrilo: Tai beisbolo vitrinos, yra pagaminta, su aukštos kokybės akrilo medžiagos, užtikrinti jo kietumas, kietumo ir atsparumo dėvėjimosi ir plyšimo.Jis yra ilgas tarnavimo laikas, todėl patikimas pasirinkimas atskleis jūsų vertinami baseballs".

2.Skaidrus ir Aiškus: skaidri dizainas šio beisbolo lauke leidžia aiškiai matyti kamuolys, pademonstruotų savo unikalių savybių ir stiprinti savo vizualinį poveikį.Ji suteikia krištolo skaidrumo ekranas, kuris pabrėžia grožį jūsų kolekcines, beisbolas.

3.Kompaktiškas ir Lengvas: Tai beisbolo vitrinos, skirtas kompaktiškas ir lengvas, sumažinti vietos ji užima ant stalo ar lentynos.Savo nešiojamų pobūdis užtikrina, kad jūs galite tai vieta, kur be cluttering savo darbo vietos.

4.Atsparus dulkėms, Apsauga: Su savo visu dizaino, tai beisbolo ekranas atveju suteikia visapusišką apsaugą jūsų beisbolas, užkirsti kelią dulkių ir įbrėžimų iš kaupiamosios.Ji siūlo patikimą apsaugos jūsų vertingus kolekcines, laikant jį nesugadintas sąlyga.

5.Įvairioms reikmėms: Tai beisbolo vitrinos yra universalus ir gali būti naudojamas įvairių parametrų, tokių kaip namuose, biuruose, bendrabučių, ir daugiau.Ji tarnauja kaip elegantiškas stalo apdaila, leidžia jums parodyti savo beisbolo ar kitų mažų dydžio rutuliukai, kurių skersmuo mažesnis kaip 3,2 colių stilius.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Taikoma Žmonės: Vyrai

Tipas: Kitas

Gaminio dydis: 8*8*8CM /3.15*3.15*3.15 į

Medžiaga: Akrilas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1Pc *Beisbolo vitrinos

[relateproductdetail/]

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai