4-in-1 " Hover Futbolo Kamuolys Boulingo Žaislų Rinkinys, Oro Plūduriuojantis Soccerr ledo Ritulio Kamuolys su LED Šviesos Pakimba ledo Ritulio Futbolo Nustatyti Vaikams

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a77950

  • Prekės Pavadinimas: SUNDICK
  • Užveskite Pelės Žymeklį Ledo Ritulio Rinkinys: Užveskite Pelės Žymeklį Futbolo Kamuolys Boulingo Žaislų Rinkinys
  • Medžiaga: Poliesteris, ABS plastiko/elektroniniai komponentai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Patalpų Ir Lauko Sporto Žaidimai: Patalpų, Lauko Žaislai Vaikams, Sporto
  • Tinkamas Amžius: 3 metų ir daugiau
  • Užveskite Pelės Žymeklį Futbolo Kamuolys Rinkinys: Užveskite Pelės Žymeklį Ledo Ritulio Futbolo Rinkinys

Kaina

€31.31 €47.45

Dydis:

Kiekis

4-in-1 Patalpų ir Lauko Sporto Žaidimai Oro Plūduriuojantis Soccerr ledo Ritulio Kamuolys su LED Šviesos Patalpų Lauko Vaikams, Sporto Žaislai Berniukams, Mergaitėms

Ypatybė:

1.Universalumas: hover ledo ritulio nustatyti gali būti žaidžiamas tiek patalpose, tiek lauke ant bet kokio lygaus paviršiaus, todėl tinka įvairių vietų ir aplinka.Nesvarbu, ar jūs turite erdvus gyvenamasis kambarys arba kieme, jūs galite mėgautis žaidimą, kur jums pasirinkti.

2.Amžius Įtraukties: Tai nemenka futbolo kamuolys boulingo žaislų rinkinys yra sukurtas siekiant patenkinti skirtingų amžiaus grupių.Ji gali būti suteikiamos trijų metų amžiaus vaikams, taip pat vyresnio amžiaus asmenims, todėl fantastiška šeimos veikla.Ji atneša kartų kartu ir skatina jausmą, vienybę ir malonumą.

3.Patobulintas Įdomus: hover futbolo kamuolys nustatyti trunka įdomus faktas į visiškai naują lygį.Su savo built-in LED įvairių spalvų šviesos, žaisti tampa dar labiau įkvepia, ypač per naktis.Apakinti šviesos ekrane priduria, gražūs vizualinis elementas ir užsidega įspūdžių tarp žaidėjų.

4.Lankstumas: Tai pakimba ledo ritulio futbolo nustatyti, skatina kūrybiškumą ir gebėjimą prisitaikyti.Jis gali būti žaidžiamas įvairių būdų, kad atitiktų individualius pageidavimus.Nesvarbu, ar norite stumti jį su savo rankas, ar spardyti jį su savo kojų atsistoti ar atsisėsti, Kybojimo ledo Ritulio Rinkinys siūlo begalines galimybes žaisti.

5.Patogus: Vienas iš pagrindinių privalumų patalpų ir lauko sporto žaidimai yra jos paprastumas naudoti.Ji nereikalauja jokių specialių įgūdžių ar mokymo, padaryti ją prieinamą visiems.Tiesiog įjunkite jį, ir jūs esate pasirengę pradėti žaidimą.Paprasta sąranka ir kontrolė leidžia greitai pramogų ir malonumą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: ABS plastikas/elektroniniai komponentai

Tinkamas amžius: 3 metai ir daugiau

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Set x Pakimba ledo Ritulio Rinkinys

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai