Skaičiuoklė, 12 Skaitmenų Ekranas Su Trinamos Rašomojo Stalo, Ranka Multi-Funkcija Skaičiuotuvas Mokyklos Buveinė

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a38755

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€18.99 €22.87

Dydis:

Kiekis

[Skaičiuotuvas su Notepad]:Ši finansinė skaičiuoklė yra comebining su skystųjų kristalų rašymo lenta, kuri gali išspręsti šią problemą puikiai.Galite užsirašyti skaičiuojant,skambina ir susitikimo,kuris pagerinti savo studijų ir darbo efektyvumą.

[Išjungti Dizaino ir Memo Užrakinta Funkcija]:maža skaičiuoklė klavišus priimti aukštos kokybės silikono, kuris jaučia, patogus,atsparus vandeniui,jautrus ir išjungti,o ne trukdyti su kitais žmonėmis,"užrakintas"klavišo funkcija išsaugoti savo svarbios pastabos kelią šalinimas.Pagrindinio skaičiuoklė yra puikus pasirinkimas paliekant pranešimai vaikams ir sau,ir atlikti 4-funkcija hipotekos skaičiuoklė ir mokesčių konversijos efektyviai finansų,biuro,apskaitininkų,mokyklos ir namų.

[Lengvas ir Nešiojamų & Extre Protecive maišelį]:Šis mini skaičiuoklė sveria 4 oz ir flip dangtelis, kad būtų galima apsaugoti klaviatūra.Jūs galite įdėti ją į kišenę ir maišelį.Tai nešiojamas, kad jūs galite jį nešiotis bet kur ir galima nuimti ir naudoti iš karto, kai reikia.

[Sveiką ir ekologišką] : LCD ekranas yra skirtas ne mėlyna šviesa, kuri apsaugo jūsų akis,rašymo bloknoto su Viena mygtukas trynimo funkcija palaiko daugkartinio naudojimo rašyti 50,000 kartus ir skaičiuoklė knygos nemokamai,be dažų ir jokių dulkių.Sumažinti popieriaus sunaudojimą ir yra draugiškas aplinkai.

[Puikus Akumuliatoriaus ]: Palyginti su tradiciniais mašinėlėje skaičiuoklė,mūsų skaičiuoklė stalo taikoma Tipas-C kabelio į valdžią, o ne vieną kartą mygtuką, baterijos.

spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

dydis:150 x 90mm

Pakuotės Turinys:

1 x Skaičiuotuvai

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai