50pcs Studentų Rankiniai Nosies Formos Plastiko Šalis Juokinga Lengva Naudoti Dovanos, drožtukai Naujovė Vaikų Meno Mokykla

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a93484

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: >6 METŲ
  • Tipas: Mechaninė
  • Prekės Pavadinimas: Hinmay

Kaina

€15.59 €19.49

Dydis:

Kiekis

Paramos CSV / Excel " Dropshipping

Aprašymas:

【Ypatingą Išvaizdą】Reikia paryškinti pieštuku, stumkite jį aukštyn nosį, šie juokingi drožtukai vaikams ateiti formos realus žmogaus nosies ir įkvėpti šypsena kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.

【Puikius】Aukštos kokybės mokyklinės prekės, vaikams, kurie gauti darbą.Šie saugus aplikatoriai palikti bauda patarimas su šiurkščių arba nelygius kraštus.Nesvarbu, ar esate galandimo a No. 2 pencil arba spalvoti pieštukai, jūs garantuoja puikius rezultatus.

【Puiki Dovana】Suteikti tokias kaip gimtadienio džiaugtis ir maišelį, glaistai, kad abiejų berniukų ir mergaičių, bus meilė.Jie taip pat padaryti įdomus klasėje prizus, mokytojų apdovanojimai atpažinti jūsų žvaigždė studentams, gerą elgesį atlygių ir didelė konkurencija arba karnavalas prizus.

【Lengva Atlikti】dydis pieštukų drožtukas yra apie 2.28 x 1.77 x 1.18 colių, lengvas ir patogus nešiotis, jis telpa kišenėje, rankinėje, pieštuko atveju ir t. t., ir jis neužims per daug vietos, pieštukų dėklą.

【Patikimos Medžiagos】pieštukų drožtukas yra pagaminti iš patikimų ir patikimas, metalo ir plastiko medžiagos, kuri yra tvirta ir nėra lengva deformuoti arba išnyks, jis gali suteikti jums ilgalaikį programą.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Matmenys(apytiksl.): (L x W x H)5.8 x 4.5 x 3cm/2.28 x 1.77 x 1.18 colių

Pakuotė:

50 Vnt x drožtukai

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai