3Pcs Baseinas Žarnų Jungtis, Žarnų Movos Nešiojamų Baseinas Žarnos Mova Adapteris Baltas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a37569

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€3.24 €7.52

Dydis:

Kiekis

1,[High Kietumas]: baseinas kablys pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra didelis kietumas, antikorozinės, anti-oksidacijos, ir anti-aukšto slėgio.Žarnos jungtis yra patvarus ir tvirtas.

2,[Puikus Dizainas]: baseinas švaresnis žarna yra unikaliai suprojektuoti su keterų žarna užtikrinti ryšį snaps teisę viduryje.Baseinas sankaba yra paprasta ir praktiška, ir nebus nuotėkio.

3,[Lengva Nešiotis]: tūris, baseinas, kablys, yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Žarnos jungtis yra lengvas ir patogus nešiotis, užima labai mažai vietos, ir yra lengva saugoti.

4,[Perfect Dalis]: Tai yra puikus baseinas dalis lengvai prijungti vakuumo žarnos kartu, ar filtras siurblio prijungimo žarnos kartu žemės arba virš žemės baseinas ir spa.

5,[Platus Taikymas]: Šis baseinas žarna montavimo tinka 1-1/4inch arba 1-1/2inchhose.Baseinas žarnos mova adapteris yra gražus ir patogus baseinas žarna montavimo.

Produktas Tinka: Žarna Montavimo 1-1/4 Colio arba 1-1/2 Colių skersmens Žarna

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

3 x Baseinas Žarnos Jungtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai