Naftos Dozavimo Siurblys, Universalus 12V Šildytuvo Siurblio Elektromagnetinio Impulso Matavimo Siurblys 5000 KW galios Siurblio, autonominis Šildytuvas Priedai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a308625

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: Kuro Siurblys
  • Šalis/Regionas Gamyba: KINIJA
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai

Kaina

€9.88 €12.35

Dydis:

Kiekis

Aprašymas:

Autonominis Šildytuvas, Siurblys yra lengva valdyti, lengvas ir mažas dydis.

1. Patvarus ir praktiškas naudoti.

2. Efektyviau su mažos alyvos sąnaudos.

3. Pagamintas su baudos kūrinys.

Savybės:

Galia: 5000 (kVA)

Temperatūros diapazonas: nuo - 40~50 ℃

Tikslas: siurblio alyvos

Darbinė įtampa: 12V

Priminimas:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, gali šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukos iš kai kurių prekių, ir spalva turi būti taikoma nekilnojamojo daikto!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo sąrašas:

1*Autonominis Šildytuvas Solenoido Siurblys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aliejus-taupymo Planas: yra specialūs nutrūkstamas, Aliejus Matavimo Siurblys yra savotiškas elektroninių impulsų siurblys, efektyviau su mažos alyvos sąnaudos.

2.Puikus pakaitalas Alyvos Siurblys: 12V Stovėjimo Šildytuvas gali būti naudojamas šildyti ir laikyti šiltai automobilių, idealiai pakeisti galiojantį sugadintas tie, patvarus, ir yra aukštos kokybės.

3.Likusius Apdailos: Dyzelinas Šildytuvo Siurblys aukštos kokybės 12V automobilio oro šildytuvas dyzelinas siurblio priedai, kurie turi ilgą tarnavimo laiką, su baudos kūrinys.

4.Paprastas valdymas: autonominis Šildytuvas, Siurblys yra tikrai lengva rankena, lengvas ir mažas dydis, kietas, stiprus, ir praktiška naudoti, ir ateina su stabilių rezultatų.

5.Plačiai Naudojamas: Darbo ne -40~50 laipsnių, autonominis Šildytuvas Solenoido Siurblys tinka 12V aliejus, tiekia naftą į automobilį stūmoklį, ir turi stipresnę siurbimo užtikrinti naftos šerti automobilį.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai