Vamzdis Granulių Forma, Mašina, Metalo Granulių Roller Mašina Rankinis Granulių Nuleidžiamųjų Vamzdžių Įsiurbimo ir tarpinis aušintuvas 5/8inch ir Didesnių Vamzdžiai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a313130

  • Vamzdis Vamzdis Beader Įrankis: Rankinis Granulių Roller
  • vidinis aušinimas: Vamzdis Granulių Forma Mašina
  • Įsiurbimo vamzdis ir tarpinis aušintuvas: Vamzdynų Vamzdžiai Užspaudimo Įrankis
  • Vamzdžiai Granulių: Metalo Granulių Roller Mašina
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€70.68 €133.36

Dydis:

Kiekis

Metalo Granulių Roller Mašina Rankinis Granulių Nuleidžiamųjų Vamzdžių Įsiurbimo ir radiatorius intercoolerio Vamzdynas Vamzdžiai Užspaudimo Įrankis 5/8 Ar Didesnių ID Vamzdžiai

Ypatybė:

1. Puikus Duobute: Šio metalo granulių roller " aparatas sukuria tobulą karoliukai pabaigoje aliuminio, plieno ar nerūdijančio plieno šaldytuvas vamzdžiai.Tai leidžia jums lengvai pridėti profesionaliai atrodančius karoliukai, vamzdeliai, kurių skersmuo 5/8 colių ir didesnių, pagerinti jų išvaizdą ir funkcionalumą.

2. Paprastas valdymas: Tiesiog įdėkite pabaigos vamzdžiai tarp miršta ir pradėti sukti rankena.Rankinis veikimas užtikrina geresnę kontrolę ir tikslumą per duobute procesą.Ji suteikia patogią patirtis, net ir tiems, be didelės patirties vamzdžiai darbą.

3. Universalus Suderinamumas: radiatorius intercoolerio rankinį granulių roller yra tinkamas naudoti su 5/8 colių ir didesnių vamzdžiai, pagaminti iš kieto aliuminio, plieno ar nerūdijančio plieno.Jo didelis stiprumas, kietumas ir atsparumas nusidėvėjimui ir korozijai, užtikrina ilgalaikį našumą ir ilgaamžiškumą.

4. Profesinio Meistriškumo: Šis vamzdis granulių forma mašinos būtų suprojektuotos ir pagamintos dėmesio profesionalumą ir tikslumo.Jo unikalus dizainas ir puikus meistriškumo suteikti nuolatinį veikimą ir aukštą patikimumą, todėl vertingi specialistai, ir "PASIDARYK pats" entuziastams tiek.

5. Patobulintas Vamzdžių Funkcijas: pridedant puikus granulių pabaigoje vamzdžiai, šis vamzdis vamzdis beader priemonė pagerina bendrą funkcionalumą aušintuvas vamzdžiai.Granulių stiprina ryšį ir apsaugo nuo pratekėjimo, užtikrinant efektyvų šilumos perdavimą ir optimalų našumą aušinimo sistemą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Pakuotės dydis: 237.00x130.00x120.00mm/9.33x5.12x4.72inch

Gaminio medžiaga: metalo

Produkto spalva (nebūtina): juoda/raudona

Taikytinos modeliai: universalus

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Metalo Granulių Roller Mašina

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai