Turkijos Paplūdimio Rankšluosčiai Baseinas Labai Absorbentas Quick Dry Kelionės Rankšluostį Kelionės Sportas Plaukimo Baseinas Pirtis, Kempingas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a28505

  • Funkcija: Ultra Absorbentas
  • Medžiaga: Mikropluošto Audinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€7.81 €11.15

Dydis:

Kiekis

Turkijos Paplūdimio Rankšluosčiai Baseinas Labai Absorbentas Quick Dry Kelionės Rankšluostį Kelionės Sportas Plaukimo Baseinas Pirtis, Kempingas

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Super Absorbentas ir Negabaritinių: Šis baseinas paplūdimio rankšluostį yra suprojektuoti su super sugeriančios medžiagos, užtikrinant maksimalų vandens absorbcija po plaukimo ir maudymosi.

Greitas Sausas ir Smėlio Nemokamai: atsisveikinti su šlapias rankšluosčiai ir baisus smėlio!šį rankšluostį, greitai džiūsta, dėka pažangių audinio technologija, leidžianti jums pack jį ir perkelti į savo kitą nuotykį ne kartą.

Aukščiausios Kokybės ir Patvarumo: Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, tai paplūdimio rankšluostį garantuoja ilgalaikį veikimą ir ilgaamžiškumą.

Puiki Dovana ir Paplūdimio Priedų: Ar jūs apsipirkti už save, arba ieško puikus paplūdimys dovana, tai rankšluosčiu, yra puikus pasirinkimas.

Klientų Aptarnavimas: Jei jūs susiduria jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti.Mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas, pluošto

Prekės Dydis: 80*130cm

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

2. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

1×Didelį Paplūdimio Rankšluostį

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai