1-10vnt Pakeitimo Baseinas Filtras Tinka Flowclear Dydis VI Filtro Kasetė Lay-Z-Spa - Majamis Vegas Palm Springs

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a108526

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Filtras
  • Modelio Numeris: Baseinas priedai
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii

Kaina

€6.01 €12.01

Dydis:

Kiekis

VI tipo Baseinas Filtro keitimas Minkšta Guma, Galuose SPA Filtro keitimas Daugkartinio naudojimo Baseinas, Filtras, /už Intex Filtras

Savybės:

1. Tankus kelių sluoksnių Struktūrą, Sulankstomas Dizainas: VI-formos kubilas filtras yra tankus kelių sluoksnių struktūrą ir sulankstomas dizainas, kurios leidžia veiksmingai filtruoti smulkių dalelių, pavyzdžiui, plaukų, lapų, šiukšlių, ir nuosėdų.Jo sulankstoma konstrukcija leidžia lengvai įdiegti ir pakeisti.

2. Tvirtas Centrinis Struktūra Filtravimo Didelių Nuolaužų: spa filtro kasetę tai tvirtas centrinė struktūra yra skirtas atrinkti didesni indėliai, pavyzdžiui, mažų akmenų, šakų, ar plastikinius maišelius.Ji užtikrina, kad jūsų spa išlieka laisvas nuo didelių nuosėdų kaupimosi, išlaikyti vandens švarus ir skaidrus.

3. Storesnis neaustinis Audinys Tvirtesnis Absorbcijos: Meistriškai su ne storesnis audinys, šis baseinas filtro keitimas siūlo padidinti absorbcijos pajėgumas.Jis efektyviai spąstus teršalų, užtikrinant, kad jūsų kubilo vanduo lieka nesugadintas ir pakviesti.

4. Minkštos Gumos Baigiasi, Patvarumo ir Aukštos Temperatūros Varža: spa filtro keitimas yra įrengtos minkštos gumos galus, kad padidinti savo patvarumo ir aukštos temperatūros poveikiui.Jis gali atlaikyti ekstremalaus karščio ir išlaikyti struktūrinį vientisumą, o taip pat eksponuoti puikus atsparumas rūgščių ir šarminių medžiagų.Be to, ji gali atlaikyti aukštas vandens slėgis, nepabloginant rezultatų.

5. Tvirti, Daugkartinio naudojimo, Lengvai valoma: Šis plaukimo baseinas filtras yra skirtas būti tvirti, daugkartinio naudojimo, lengvai valoma.Galite pasikliauti savo ilgaamžiškumu ir sutaupyti pinigų pakartotinai naudoti keletą kartų.Valymas yra vėjas, leidžia jums palaikyti optimalų filtravimo efektyvumas be vargo.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Filtras

Medžiaga: PET

Dydis: 10.5x8cm/4.13x3.15in

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Kubilas Filtras

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai