1,6 M Stalinis Kompiuteris Jungiklis Aliuminio Lydinio PC motininę Plokštę Išorės Pradėti Maitinimo Mygtuką KOMPIUTERIO Maitinimo Mygtuką, Mėlyna LED Home Office

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a27773

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Galia Ilginamųjų Laidų
  • Modelio Numeris: KOMPIUTERIO Maitinimo Mygtuką Pratęsimo
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED

Kaina

€9.79 €20.40

Dydis:

Kiekis

Jungtinių amerikos valstijų klientų dėmesį:

Kai jūs pasirinkite " Laivas Iš Jungtinių valstijų ", šiais adresais, nebus pateikti pristatymo paslaugos: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas, APO, DAP, FPO ir kt .Rekomenduojame jums pasirinkti " Laivas Iš Kinijos ".Ačiū!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona " Enviar desde España ", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija " Enviar desde Kinija ". Â ¡Gracias! ! !

Išorinių KOMPIUTERIO Maitinimo Mygtuką KOMPIUTERIO Nuotolinio Paleisti Maitinimo Kontrolės Adapterio Kabelis 1,6 M Ilgio Aliuminio Lydinio On Off Power SW Kabeliai, ATX Desktop Kompiuterio Atveju Plokštė Jungiklis Stalinį KOMPIUTERĮ

Ypatybė:

1.Išplėsti Kompiuterio Maitinimo Mygtuką: Tai išorinių KOMPIUTERIO maitinimo mygtuką, kuris leidžia jums perkelti maitinimo jungiklis jūsų kompiuterį būtų patogiau ir prieinama vieta.Jis yra universalus programas iš interneto kavinės, namuose, viešbučiuose, KTVs, mokyklų ir įmonių.

2.Aukštos Kokybės Aliuminio Lydinio Mygtuką: maitinimo jungiklis yra pagaminti iš CNC anoduoto aliuminio lydinio korpusą, suteikiant patvarumo ir liesti matiniu paviršiumi, siekiant išvengti įbrėžimų ir atlaikyti poveikį.

3.Built-in LED Indikatorius: Mūsų KOMPIUTERIO maitinimo mygtuką pratęsimas yra built-in blue LED maitinimo indikatorius.LED įsižiebia, kai kompiuteris yra įjungtas ir automatiškai išsijungia, kai jis yra uždarytas.

4.Kompaktiškas ir Lankstus : Thispower tiekimo valdymo adapterio kabelį priemonių 36.536.59.5 mm dydžio, kurių bendras ilgis yra maždaug 1.6 metrų, o svoris tik 35 g.Jis ateina su dvipuse lipni, todėl ją lengva įdiegti klijuoti jį prie savo darbo stalo.

5.Lengvas Montavimas: rasite mūsų internetinėje produkto informacija puslapyje instaliavimo instrukcijos.Tiesiog prijunkite MAITINIMO SW ir POWER LED+- jungtys su ATX motininė plokštė ir klijuoti dvipuse lipnia į teisingą padėtį.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Galia Ilginamųjų Laidų

Spalva: juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Šviesos efektas: mėlyna visada

Medžiaga: aliuminio lydinys

Įrengimas: nematomas klijais klijuoti

Naudojimas : Interneto kavinė/home/hotel/KTV/mokyklos/įmonės ir t. t stalinį kompiuterį

Pereiti bendras ilgis: apie 1.60 metro

Dydis: 36.5* *36.5*9.5 mm/1.32x1.32x0.37incj

Svoris: 40g

Įrengimas: (įsitikinkite, ar jis yra JFP1 specifikacija plug)

1. Šis jungiklis turi būti įrengtas su kompiuterio išjungti ir visiškai atjungus nuo kompiuterio maitinimo.

2. Pirmasis singlas patvirtinti originalus pagrindinės plokštės MAITINIMO SW, POWER LED + ir POWER LED - sąsaja pozicija, siekiant įdiegti sąsaja sąsaja gali būti (atkreipkite dėmesį į POWER LED + ir POW ER LED - sąsaja nejunkite atvirkščiai).

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Paketai:

1x Jungiklis Su ilgiklis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai