1~8PCS C Tipo/DC5521 Magnetinio USB PD Adapteris Magsafe1/Magsafe2 "MacBook Air" / USB C Moterų Greito Įkrovimo Kištukas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a31356

  • Dabartinis: 5A
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinys
  • Modelio Numeris: Magnetinis
  • Pavadinimas: PD masalas perdavimo magnetinio siurbimo galvutė
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Korpuso spalva: sidabrinė juoda
  • Tipas: IDE Kabeliai, C tipo neigiamų magnetinių siurbimo galvutė

Kaina

€18.76 €31.80

Dydis:

Kiekis

1~8PCS C Tipo/DC5521 Magnetinio USB PD Adapteris Magsafe1/Magsafe2 "MacBook Air" / USB C Moterų Greito Įkrovimo Kištukas

Aprašymas:

Pavadinimas: PD Masalas Perdavimo Magnetinio Siurbimo Galvutė

Tipas: C-type Female Magnetinio Siurbimo Galvutė

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Apvalkalo Spalva: Pilka, Juoda

Srovė: 5A

Įtampa: 18.5 V-20V

Pareigos: Krovimo

Suderinama Su: Suderinamas Su MacBook Air/

Matmenys: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Techniniai duomenys:

Naudojant Aukštos kokybės Aliuminio Lydinio Korpusu, Produkto Įkaista Greičiau, Saugus Ir Patvarus, Lengvas Nešti, Ir Kištukas Yra Įmonė.

Built-in PD Masalui Chip, Palaiko PD Įkrovimo Protokolą, Automatiškai Atpažįsta Srovė Ir Įtampa Prietaiso, Ir atgaliniu būdu Suderinami Su Įkrovimo Saugos Prie Kompiuterio.

Magnetinio Sąsaja, Protingas Įkrovimas.Tipas-C Moterų Magnetinių 1 Yra Įrengta PD Greito Įkrovimo Įrenginį, Kuri Gali taikyti Nešiojamas iš Karto; Stipri Siurbimo, Nėra Lengva Nukristi, Apsaugo Stabili Baterija Nešiojamas, Ir Gali Būti Greitai Pritvirtinta Naktį.

Remti 20V/5A Maksimali Įkrovimo Efektyvumą, Tipo C PD Greito Įkrovimo Technologija Gali Suteikti Greičiau Įkrovimo Greitis, Nešiojamieji kompiuteriai, Tabletės, Ir Smartphonach.Parama MacBook USB C Uosto Įrenginius.

Sukurta Jūsų Patogumui. 90°L formos stačiu kampu Dizainas Yra Puikus Nešiojamieji kompiuteriai Ir Mobiliojo ryšio Telefonai.Jos Lengvai Atlikti, Ir Plug Tinka Saugiai Į Maitinimo Lizdą.Tinka Žmonėms, Kurie Keičia Biuro Dažnai.

Įrengta Įkrovimo Indikatoriaus Lemputė, Kuri Protingai Paragina Įkrovimo Būseną, Kuri Yra Saugi Ir Patikima. (oranžinė Reiškia, Krovimas Yra Pažanga, Žalias-Įkrovimas Baigtas)

Pakuotė:

1* Adapteris

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai