EV2400 EV2300 Pilna Versija Bqstudio Drone " Mavericks Kuro Matuoklis, BQ Derintuvas

(5) 1 Atsiliepimai | SKU: a248816

  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: bqstudio drone " mavericks kuro

Kaina

€161.38

Dydis:

Kiekis

Skirtumai tarp EV2400Pro ir Panda yra aprašytos žemiau.

PORT1, 2, 3, 4, ir 5 visos saugomos.Komunikacijos pull-up įtampa yra reguliuojamas, išėjimo VOUT įtampa yra reguliuojamas, ir VOUT gali kontroliuoti jungiklis.Funkcijos ir apsauga remiasi apygardos valdybos schema virš.Jis sakė, kad elektroninis produktas, kuris gali būti naudojamas alchemijos tai.

Įdomus remontas, valymas, derinimo, ir keičiasi dual baterijų drone baterijos yra nuolat tyrimų ir studijų, lankosi forumuose, ir skaityti straipsnius.Prašome atidžiai perskaityti pateiktą informaciją laikyti, studijų ir mokslinių tyrimų sau, ir galiausiai sėkmingai gauti savo bateriją ir gauti įdomus.Pirkti įrangos, ir tai daro patys galite sutaupyti pinigų ir turėti įdomus, tačiau reikalauja dvasia mokslinių tyrimų ir "PASIDARYK pats".Priežastys, dėl baterijos žala labai skiriasi.EV2400 nėra panacėja.Jis gali išspręsti daugumą baterija programinės įrangos problemas, tačiau ji negali daryti nieko apie bateriją, aparatūros gedimų.Kai kurie modeliai, pavyzdžiui, DJI t16 baterijos plokštė, turėti MSP430 mikroprocesorius prie pagrindinės plokštės.Po nepagrįstą elektros energijos tiekimui, procesorius yra labai lengva sudeginti, o baterijos taip pat bus sugadintas.Ši žala yra negrįžtamas ir tvarkytojas negali būti keičiama.Tikiuosi, kad jūs visi turite gerą laiką savo studijoje ir energijos pokytis bus sėkmingas.

Pastaba: Kai derinimo baterijos paprastai, tik trys linijos VSS, SDA ir SCL reikia būti prijungtas, ir Vout liko plūduriuoja.Vout yra naudojamas be baterijos, prašome prisijungti VOUT, kai prijungta baterija.Kai derinimo baterijos, nereikia jungti baterijų, kad būtų išvengta atsitiktinio trumpojo jungimo.

Kai EV2400 yra prijungtas prie kompiuterio pirmą kartą, ji bus savarankiškai patikrinti ir įjungti automatiškai.Ji trunka apie 1 sekundę, be vartotojo operacija.Po aktyvinimo, įdiekite ir atidarykite bqstudio programinę įrangą, nustatyti įrenginio ir programinės aparatinės įrangos versiją.

Pirkti EV2400Panda siųsti DJI drone baterija derinimo rinkinys.

Pirkti EV2400Pro ir gauti papildomų laidų ir slaptažodį informacija dėl aukštos įtampos baterijas, pavyzdžiui, Augalų Apsaugos 1s1p, Wu 1, Wu 2, T16, T20, ir Liberalioji N1S.

Bendras dydis duomenų paketą, 6GB+, o duomenys siunčiami "Baidu" tinklo diską.

Duomenų paketą, savarankiškų studijų.Nėra vadovą techninės paramos šioje parduotuvėje.Jis tik garantuoja, kad EV2400 gali būti pripažinta kompiuteryje.Kitiems, prašome prisijungti, atrakinti ir keisti parametrus pagal pamoka ir instrukcijas duomenų paketą. (Šis produktas gali būti naudojamas daugiau nei 100 rūšių bq žetonų ir beveik 10 000 rūšių baterijos pagrindinėse plokštėse.)

Palyginti santrauka:

Kelias gali būti naudojamas derinti baterija, pro ir 6 UOSTAS uostų įmanoma, parama, 8 rūšių protokolai (importuotas versija ne Pro, tik 5 UOSTĄ prievadai palaiko 6 rūšių protokolai), pro gali priimti daugiau funkcijų, paramos reikia SPI , UART ir kitų lustų.Panda turi 4 PORT uostus galima, palaiko 4 protokolus ir teikia pagrindines funkcijas ir pagrindinius apsaugos.Pro patobulinta pilna versija importuotų originalios programos, teikti išsamią funkcijas ir apsaugos sistemos.Pro minkštas derinys reguliuojamas lygis ir akumuliatoriaus lustas (kai 3.3 V fiksuoto lygio 2400 bendrauja su baterija lustas, įtampa komunikacijos uosto EV2400 yra fiksuotas, tačiau įtampa komunikacijos uosto baterijos plokštė yra ne fiksuotas, ir ten turi būti įtampa skirtumas, kai naudojant dvi prievarta.Srovės nuotėkio, bus sumažinti atrankos tikslumas baterija chip, sumažinti stabilumo baterijos valdybos, ir net įrašyti baterija valdyba.Pro turi 6 kanalus, importuotų nepriklausomas reguliuojamas maitinimo šaltiniai, importuotų lygį, konvertavimo žetonų ir importuotų lygio kontrolė lustai, kurie bus automatiškai reguliuoti galia ir įtampa komunikacijos uostas yra tokia pati, kaip įtampa atitikimo baterija lustas, ir nėra nuotėkio srovė yra generuojami).Pro naudojamas pakeisti importuojamas EV2400 su mažmeninės kainos nuo $249. Jis atitinka ES RoHS standartą ir gali apsaugoti akumuliatorių, pagrindinę plokštę ir baterija kiek.

Skirtumas tarp Panda ir Pro " yra 1. Yra mažiau uostų. 2. Vieną USB maitinimo. 3. Be didelio poveikio sukelti funkcija, kai lustai, kad reikia sukelti bendravimas negali būti automatiškai paleista. 4. Panda IO uostas gali atlaikyti aukštą įtampa 100V, ir kai pro yra per daug įtampos, IO port bus išgriauti apsaugos ir atleiskite aukštos įtampos per 2400, kad būtų išvengta per didelės įtampos, o ne būdas eiti baterijos ir sugadinti akumuliatorių.Ši funkcija yra panaši į gimdymo su vaiku, siekiant apsaugoti suaugusiųjų Saugų mažųjų, pro baterijų ir kompiuteris, Panda už 2400. 5. Produkcija yra fiksuotas 3,3 V, ir nėra reguliuojamas lygio funkcija.Jis gali bendrauti su įvairiais įtampos žetonų ir bus nuotėkio srovė. 6. Mažiau apsaugoti.

Laivybos sąraše

EV2400 x1

USB duomenų kabelis X1

KF2510 kabelis (prox2, panda x1)

EV2400

Klientas sėkmingai pakeitė dvigubo elektros energijos.

Parama USB ir išorės 5V dvejopo energijos tiekimo, šių 4 nuotraukos yra PRO nuotraukas.

rodiklis lightThe šių trijų yra Panda nuotraukas.

Atsiliepimai

Vardinė 5/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-12-07
Pirkėjas

Aš tai vėlai, aš ne bandė jį dar

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai