Profesinės 55 Laipsnių Laivo Inclinometer Swing Tipo Tilt Gabaritai Jūros Priedai, Patikimas Ir Tiksli Paprasta Įdiegia Dropship

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a278379

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: LX0C10SC400776
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY, OOTDTY

Kaina

€7.77 €13.40

Dydis:

Kiekis

Savybės:

OOTDTY

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Kokybės 55 Laipsnių Laivo Inclinometer Swing Tipo Tilt Gabaritai Tai patikimi ir tikslūs tilt gabaritai yra specialiai sukurta už jūrų programas.Ji suteikia tikslius tilt matavimų 55 laipsnių sūpynės švytuoklės.

Jūrinės Valtys Inclinometer su 55 Laipsnių Sūpynės Švytuoklės,Užtikrinti tikslų pasvirimo kampo matavimas jūsų laivas su šiuo professionalgrade laivą pakreipti Savo sūpynės-tipo konstrukcijos ir 55 laipsnių švytuoklės pasiūlyti tikslius rodmenis navigacijos tikslais.

Kokybės 55 Laipsnių Valtys Inclinometer Sūpynės Švytuoklės Navigatewithconfidence naudojant šį patvarus ir aukštos atlikti jūrų inclinometer.Savo sūpynės švytuoklės, kalibruota iki 55 laipsnių, leidžia tiksliai pokrypio matavimas net ir sunkiomis sąlygomis jūroje.

Sunkiųjų 55 Laipsnių Inclinometer Swing Tipo Tilt Metrų Šį nauticalinstrument yra pastatytas su stovėti rigorsof jūrų aplinkoje.Su 55 laipsnių sūpynės švytuoklės, jis suteikia tikslią tilt išmatavimai laivus, užtikrinti saugią laivybą.

Laivas Inclinometer su 55 Laipsnių Švytuoklės Mostas, Skirtos jūrų naudoti, tai patikimas tilt gabaritai pateikti tikslius pokrypio matavimo galimybes.Savo sūpynės-tipo konstrukcijos ir 55 laipsnių švytuoklės užtikrina tikslius rodmenis, todėl yra svarbu navigationaltool už jūrininkus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: bakelite+žalvaris

Dydis: apie 37x24cm/14.6x9inch

Tikslumas-lygus arba mažesnis kaip 0,5°

Komplektą Sudaro:

1xShip Inclinometer

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai