Daugiafunkcinė Elektrinė Duster ir Oro Pūstuvas, Suspausto Oro valymo PC,Pakeisti Suspausto Oro Skardinės Gilus Valymas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a22111

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • funkcija: Šlapias ir Sausas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Galia (W): 500W
  • Įtampa (V): 6V

Kaina

€29.50 €38.32

Dydis:

Kiekis

[Kaip 110 000 RPM Super Varikliu & Reguliuojamas 3 Greičio Režimai ] - AD35 Suspausto oro duster su patobulinta 110000RPM varikliu, kuris suteikia super oro srautas giliai valymas. 3 vėjo greitis (70,000 aps / min, 90,000 aps / min, kaip 110 000 aps / min) valymo įvairios įrangos.Į AD35 sukuria puikų oro srautą ir suteikia pastovaus tiekimo aukšto slėgio oro pašalina dulkes, kuris suteikia super oro srautas giliai valymas.

[LED Žibintai ir Atskirų Mygtuką Dizainas] - LED ir įjungimo/išjungimo mygtukai skirti nepriklausomai efektyviau ir patogus valdymas.Vieno mygtuko pradėti 0.1 sekundes, lengvai paspauskite mygtuką, norėdami pereiti vėjo greitis, kuris yra paprasta ir lengva.Sukurta su LED apšvietimą, kad būtų lengviau valymo, neapšviestose vietose, arba naktį, todėl orapūtę labiau user-friendly.Įrengta ergonomiška anti slip rankenos dizainas, jūs galite lengvai rankena AD35 air duster.

[15W Type-C Greito Įkrovimo & 7500mAh Baterijos] - AD35 priima 15 c tipo greito įkrovimo ir 7500mAh baterijos talpa, kuris gali būti visiškai įkrautas per 2 valandas ir naudojamas iki 30 minučių. 4 lemputės rodo akumuliatoriaus talpa visą laiką, todėl galite tiksliau stebėti energijos suvartojimą ir įkrovimo metu.Nenaudokite oro duster, kai baterija įkraunama.

[Daugiafunkcinis Antgaliai & Purpose] Įrengtas su 6 antgaliai, jis gali ne tik būti dulkes, bet ji taip pat gali būti pripūstos. 360° nėra miręs kampas dulkių pučia, neribotas valymo, tinka įvairiomis progomis, siekiant patenkinti skirtingų valymo Paklausa, tinka dulkių šalinimas iš kompiuterių atvejais, klaviatūros, automobiliai, sofos, ventiliatoriai, lelija "windows" ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas pripūsti, maudymosi žiedai, purios lovos, joga kamuoliukus, ir daugiau.

[Eco-Friendly & Energy-Efficient]- Palyginti su oro purškalų flakonams, kad AD35 air duster galima įkrauti ir naudoti pakartotinai.Į AD35 apsaugo elektroniką nuo skysčių ar cheminių teršalų.Ji yra labiau energiją taupančių ir ekologiškai nei nuolat pirkti konservuotų oro, sutaupyti pinigų, bevielis oro, dulkių elektra yra vienkartinis investicijų, jūs galite turėti nuolatinį oro duster elektros.Tai puikus pasirinkimas namų, biurų, automobilių, dulkių valymas.

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x dulkių surinkėjas

6 x vadovo pakeitimo

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai