4X TRUMPAS Superspeed USB 3.0 Vyrų ir Moterų ilgiklis, 90 Laipsnių Adapteris Jungtis, Kairysis Ir Dešinysis Kampas Mėlyna

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a21989

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: kabelio adapteris

Kaina

€4.52 €12.56

Dydis:

Kiekis

4X TRUMPAS Superspeed USB 3.0 Vyrų ir Moterų ilgiklis, 90 Laipsnių Adapteris Jungtis, Kairysis Ir Dešinysis Kampas Mėlyna Aukštos kokybės USB 3.0 prailginimo laido tęsiasi ryšį tarp kompiuterio arba Windows stalo ir USB 3.0 ir USB 2.0 periferinę įrangą, įskaitant kamera, pelė, klaviatūra, KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio, montuojamas TV, PS4, arba USB šakotuvai ir kt.Puikus išplėsti USB jungtys staliniuose kompiuteriuose su galinio uostų.

90 Laipsnių recurved lenkimo adapterį, kad būtų išvengta lenkimo kabeliai, duomenų perdavimo sync įkroviklis švino atgal suderinamumas su USB 1.0 / USB 1.1 / USB 2.0 / USB 3.0 .

Mėgaukitės SuperSpeed USB 3.0 duomenų perdavimo greitis iki 5 Gb / s, 10x greičiau nei USB 2.0. Atnaujinti Super Greitai Spartos USB 3.0 ir ateitį savo duomenų perdavimo spartą, o išlaikyti atgalinio suderinamumo su jūsų esamus USB 2.0 įrenginiai .

Derinys USB 3.0 tipo jungtys, folijos & nerijos ekranavimas užtikrina puikų kabelis veiklos rezultatus, teikia apsaugą nuo triukšmo nuo elektromagnetinių ir radijo dažnių signalai ir klaidų duomenų perdavimo.

Vyrų ryšį švino jungiamas prie kompiuterio ir moterų A prisijungia prie kabelio jums reikia pratęstas.USB 3.0 kartotuvas kabelis sukonstruotas pagal suformuoti ištraukimo jungtys patvarumą ir sukibimą ratlankių lengva prijungti prie kompiuterio , žaisti ir atjungti.

Jungtis 1: USB 3.0 Type-A Male , Kairysis ir Dešinysis Kampas , 90 Laipsnių lenkimo recurved

Jungtis 2: USB 3.0 Tipas Moteris

Kabelio Rūšis: SuperSpeed USB 3.0, iki 5 Gb / s duomenų perdavimo sparta

Dvikryptis duomenų perdavimas pritarė

Kabelio Ilgis ( apima pabaigos jungtys ): apie 20CM

Atgal suderinama su USB 1.0 / USB 1.1 / USB 2.0 / USB 3.0

spalva: mėlyna

medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

2x USB 3.0 prailginimo Laido Dešinysis Kampas 90 Laipsnių Adapteris

2x USB 3.0 prailginimo Laido Kairysis Kampas 90 Laipsnių Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai