Vaikai Slidinėjimo Saugos Traukos Virvė, Lauko Fitneso Sportas Slidinėjimo Mokymo Krūtinės Diržas Dirželis Nešioti Atsparus Slidinėjimo Įranga

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a138917

  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€9.97 €16.62

Dydis:

Kiekis

Reguliuojamas Vaikams Slidinėjimo Saugos Traukos Panaudoti Virvę, Daugiafunkcinis Lauko Fitneso Sportas Slidinėjimo Mokymo Peties Diržas Krūtinės Diržu, Snieglenčių Čiuožimo

Ypatybė:

1. Geresnis pasirinkimas: Mūsų diržai yra pagaminti iš stipraus nailono diržas ir sagtis.Vilkimo virvę, sklendė yra metalo sagtis, kuri yra labai patvari ir atspari dėvėjimosi ir plyšimo.Užtikrinti vaikų saugumą naudojimo procesas yra svarbiausia.

2. Paprasta naudoti: į skyrių, aukštai kalnuose, neturėtų būti verčiami, galite pašalinti vilkimo lynai, užsisekite saugos diržą, jei jums reikia naudoti paprasta rankena.

3. Puiki rankenos konstrukcija: struktūrinis rankena suteikia saugią vadovas vaikus, tinka veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas, snieglenčių ir dviračių.Be to, rankeną galite lengvai perkelti vaiką į kėdutę.

4. Reguliuojamas: pečių juostos ir juosmens diržas yra reguliuojamos ir tinka daugumai vaikų.

5. Daugiafunkcinis: slidinėjimo diržas gali lengvai vadovas vaikams ir pradedantiesiems čiuožimo, snieglenčių sportas, riedučiais, dviračiais, mokyti vaikus pusiausvyrą ir greičio kontrolės, puikiai tinka įvairių lauko sporto.

Specifikacija:

Pavadinimas: Slidinėjimo Traukos Virvė

Medžiaga: Nailonas, Poliesteris

Dydis: Ilgis: 300cm/118.11 į (Kolonėlė)

Spalva: Juoda

Svoris: 180g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Slidinėjimo Traukos Virvė

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai