6L Iškylą Šaldytuvas Nešiojamų Šalta Šviežių Lauke Namų Dvejopo Naudojimo Paskirčių Namų Kempingas Kelionės

(1) 1 Atsiliepimai | SKU: a510493

  • Svoris: 1Kg
  • Talpa: 6L
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: karinė žalia
  • Prekės Pavadinimas: SUNDICK
  • Medžiaga: PE+PP+EPS Putų
  • Dydis: 27.5cm/10.83in * 22cm/8.66in * 21cm/8.27in
  • Produkto Pavadinimas: Inkubatorius Aušintuvas

Kaina

€19.78 €29.10

Dydis:

Kiekis

6L Iškylą Šaldytuvas Nešiojamų Komercinės Ledo Kibiras Namų Dual-Naudoti Namuose Kempingas Kelionės

Ypatybė :

1.Ekologiškos Medžiagos : Šis 6L šiluminė izoliacija lauke yra pagamintas ekologiškas medžiagas, kurios apima PE išorinio paviršiaus, PP vidinio paviršiaus, ir EPS putų viduryje.Jos kelis sluoksnius izoliacijos suteikia ilgalaikį šviežumo ir išsaugojimą.Mėgautis ramybę žinant, kad tai šilumos izoliacija dėžutė pagaminta su aplinkai nekenksmingų medžiagų.Išlaikyti savo maisto ir gėrimų švieži ilgesnį laiką su savo kelis sluoksnius izoliacijos.

2.Dvejopo Naudojimo Karšto ir Šalto : Tai šiluminė izoliacija lauke gali būti naudojami karšto ir šalto laikymo, todėl universalus, visiems jūsų poreikiams.Jis puikiai tinka norint išlaikyti maistą ir gėrimus šviežią, šaltą arba šiltą.Naudoti ją bet kokia proga, nesvarbu, ar tai laikyti savo maisto ir gėrimų šiltas arba atvėsti.Atsisveikinti su naudojant atskiri konteineriai, karšto ir šalto elementus su šio dvejopo naudojimo šilumos izoliacija langelį.

3.Didelė Talpa : Su 6L talpos, tai šilumos izoliacija box suteikia daug erdvės saugojimo.Jūs galite lengvai saugoti įvairių daiktų, įskaitant maistą, gėrimus, ir net ledo.Saugoti visus savo essentials vienoje vietoje su šiuo šiluminė izoliacija lange, kuris siūlo daug vietos.Imtis viską, ką reikia už savo kitą kelionę su šia erdvus šiluminė izoliacija langelį.

4.Sklandžiai Kraštai ir Kampai : sklandžiai kraštai ir kampai šio šiluminė izoliacija langelį apsaugoti nuo žalos aplinkai ar susidūrimų.Tai užtikrina, kad jūsų lagaminai lieka saugus ir patikimas transportavimo metu.Išlaikyti jūsų lagaminai saugus su sklandžiai kraštai ir kampai šio šiluminė izoliacija langelį.Apsaugoti savo daiktus nuo apgadinimo keliaudami su šio ilgaamžė ir patikima šilumos izoliacija langelį.

5.Panaudoti įvairiais Tikslais: Tai šiluminė izoliacija lauke yra ne tik tik vieną paskirtį.Tai universalus, tiek namuose ir automobilių naudojimo, todėl jis puikiai tinka kelionėse, kempingas, žvejyba, lauko veikla.Tai taip pat puikus gabena greitai gendančias prekes.

Mėgaukitės patogumo ir universalumo šis šiluminė izoliacija dėžutėje, kad viskas tinka įvairios veiklos ir renginiai.Sutaupyti pinigų ir laiko, naudojant šią šiluminė izoliacija lauke tiek namuose ir automobilių naudojimo.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Produkto Pavadinimas: Inkubatorius Aušintuvas

Medžiaga: PE+PP+EPS Putų

Spalva: Karinė Žalia

Talpa: 6L

Dydis: 27.5 cm/10.83 į * 22cm/8.66 į * 21cm/8.27 į

Svoris: 1Kg

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Aušintuvas

4 x Ledo Maišelis

Atsiliepimai

Vardinė 1/5 Remiantis 1 Atsiliepimai

2023-12-17
Pirkėjas

robo viso ne llego nada

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai