300Mmx6mm Pramonės Aliuminio Lydinio Matavimo Encoder Metrų Varantys Pramonės Encoder Priedai Encoder Varantys

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a132585

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Kaina

€14.16 €19.68

Dydis:

Kiekis

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Pramonės encoder priedai, kodavimo ratus, ir kodavimo metrų ratai yra visi komponentai, naudojami kartu su koduotuvai, padėti įvertinti padėtį, greitį arba kryptimi besisukančio veleno arba linijinio judesio.

Kodavimo ratai yra paprastai pagaminti iš aliuminio lydinio, turi tolygiai pasiskirsto laiko tarpsnių arba skyles aplink savo apimtis.Kaip ratas sukasi, optinis arba magnetinis jutiklis aptinka pokyčių modelis laiko tarpsnių arba skyles ir naudoja šią informaciją norėdami apskaičiuoti veleno sukimosi kampą arba linijinis kelionės atstumo.

Kodavimo metrų ratai yra panašios į encoder ratus, tačiau jie turi ir padangų ar ratlankių, kuri leidžia susisiekti su paviršiaus matuojamas.Šio tipo encoder yra visuotinai naudojamas matavimo konvejerio greitį arba kitais tiesiaeigio judėjimo.

[Medžiaga], Pagaminti iš aliuminio lydinio, nėra lengva dėvėti, patvarus ir ilgalaikį našumą.Tai puikus pakaitalas jūsų produktą.

Dydis parametrai

storis: 13mm/0.51 colių

Perimetras: 300mm/11.81 colių

Kiaurymės Skersmuo: 6mm/0.24 colių

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 x Encoder Varantys

1 x Raktas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai