Virtuvės Reikmenys Antspaudas Namo Kambaryje Patogi, Lengva Naudoti Karšto Pardavimo Puikiai Uždaromos Patikimos Silikoninės Antgalio

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a10269

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: LEENKEA

Kaina

€1.78 €2.62

Dydis:

Kiekis

Savybės:

* visiškai naujas ir aukštos kokybės.

*Pagamintas iš silikono, lengva pakeisti ir tinka

*Patvarus, mėlyna silikono

* Mūsų silikono grupė tarpinė rinkinys tinka labiausiai šiuolaikinės E61 grupės galvų, todėl yra universalus, be savo kavos nustatymas.

*Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės silikono, mūsų garo žiedas yra atsparus karščiui ir atitinka maisto standartus, užtikrinant saugų ir ilgalaikį produktą.

*Puikiai Uždaromos: Mūsų minkšto silikono garo žiedas sėdi tvirtai ir saugiai po įdiegimo, užkirsti kelią bet kokiam vandens nutekėjimas ir užtikrinti, puikus antspaudas kiekvieną kartą.

*Atsparus karščiui: Mūsų silikono garo žiedas gali atlaikyti plačiame temperatūros diapazone nuo -65 F / 54 C iki 450 F / 230 C, todėl puikiai tinka naudoti bet kokią kavos aparatas.

*Puikus Dydis: skersmuo 73 x 57 x 8.5 mm, mūsų silikono grupė tarpinė rinkinys yra puikus dydžio už jūsų Gaggia kavos aparatas.

*PUIKIOS SANDARINIMO kavos aparatai, ir minkšto silikono lengvai telpa į griovelius, sukurti griežtą ir saugi plomba, kad užtikrintų, be drėgmės sumažėja, tuo pačiu sumažinant būtina pakeisti dažnį.

*BŪTINA TURĖTI KAVOS MĖGĖJAMS - silikono tarpinės pakeitimas plombos turi ir gyvenime, ir virtuvėje, ir bet tarpikliai turi būti pakeičiamas, tiek atsarginių garo žiedas ant rankų kavos mėgėjai yra būtina.Mūsų silikoniniai žiedai yra daugiau veiksmingos užkertant kelią augimą kenksmingų elementų nei įprastos gumos tarpikliai.jūs galite jį naudoti ilgą laiką,

Kaip pakeisti antspaudas:

1. Išjunkite įrenginį, atjunkite jį nuo sienos, ir leiskite jam atvėsti.

2. Gauti 5/32" Allen " Raktas ir atsukite laikrodžio rodyklę mažą varžtelį, kuris yra holdingo metalo tinklo filtras, dėl užvirinti asamblėjos vadovas.Nereikia per jėgą, nes gali šlyties varžtą off.

3. Naudoti plonu atsuktuvu švelniai lengvai išjungti tinklelį.

4. Lengvai Grupės Vadovas Ruonių iš mašinos su atsuktuvu ir juo disponuoti.

5. Švarus tinklelis kavos likučiai, o taip pat išvalyti ertmę kavos aparatas.

6. Įstatykite sandarinimo atgal į mašiną keteros pusėje žemyn, tada vėl uždenkite tinkleliu ant antspaudas.

7. Pakartotinai užfiksuokite varžtą prieš laikrodžio rodyklę, yra atsargūs, ne overtighten.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Tamsiai mėlyna

Pakuotės Turinys:

1X antspaudas

arba

2X antspaudas

Pastabos:

1. Dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant į faktinę spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl svetainėje.

2. Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai