Nerūdijančio Plieno Vaisių Drožyba Peilis, Graviravimas, Geležtės, Virtuvės Reikmenys,Trikampio Formos, Daržovių Peilis Peilis,Drožyba "PASIDARYK pats"

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a12371

  • Tipas: Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Smulkintuvams & Filtr
  • Ašmenų Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€4.98 €10.59

Dydis:

Kiekis

Mes paramos dropshipping/ didmeninės

1. Visi produktai yra sandėlyje palaikome lašas laivybos ir didmeninė prekyba, jūs galite įsigyti su pasitikėjimu, paprastai, mes išsiųsti šiuos produktus su jumis per 24 valandas.

2. Mes ne būti, bet kokia kaina, ir skatinti informacijos ir sąskaitų produkto.

3. Apie pristatymo būdą:

Mes griežtai laikytis logistikos metodas pasirinktas klientas.

Užsakymo pristatymo laiko rodymas

Užklausa nuorodą: https://www.17track.net/zh-cn 【Multi-Funkcija】Unikalus dizainas, funkcijos apima drožyba ir šveitimas.Būtina patogi virtuvės įrankis, kuris gali lengvai supjaustyti obuoliai, arbūzai, agurkai, drakonas vaisių, ir kitų vaisių.Vaisių, drožyba, "PASIDARYK pats" swan patiekalas apdaila; Idealiai tinka šeimoms, kavinės, viešbučiai ir restoranai, puikus virtuvės pagalbininkas! 【Profesinės Drožyba Įrankiai】sumanus dizainas, vaisių drožyba peilis gali ne tik padaryti savo vaisių daugiau meno, bet taip pat padaryti jūsų gyvenimą daugiau spalvingas ir patenkinti visus jūsų drožyba poreikius. 【Aštriais Ašmenimis】Aštrių trikampio formos ašmenys, skintos gėlės tvarkingai.Dalys yra vienodai, tvarkingai sukrauti, ir gražus, paprastas naudoti, greitas ir saugus gabalas. 【Ergonomiška Rankena】Storio nerūdijančio plieno apvalus ir patogi rankena, rankenos ir ašmenys yra tvirtai suvirinti ir patvaresni.Be to, jis tinka ir palmių rankoje, ir yra patogi rankena, ir nėra lengva paslysti. 【Patogu Laikyti ir Valyti】uodega kabo skylė dizainas gali būti pakabintas ir saugomi, kuris neužima vietos ir yra lengvai prieinama.Tiesiog nuplaukite arba mesti viršutinėje indaplovės, lengva valyti ir sauso saugojimo.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai