Mitag "Bluetooth" Locator "GPS Tracker" IOS "Suderinama Anti-Lost Prietaisą, Automobilių, Dviračių Klavišus Maišai, Pet Vaikai Prekės Finder "Apple"

(4.00) 0 Atsiliepimai | SKU: a9163

  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Komunikacijos metodas: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Sothing
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Modelio Numeris: Bluetooth GPS Tracker

Žymos: mitag "bluetooth" locator gps tracker

Kaina

€23.13 €37.30

Dydis:

Kiekis

Mitag "Bluetooth" Locator "GPS Tracker" IOS "Suderinama Anti-Lost Prietaisą, Automobilių, Dviračių Klavišus Maišai, Pet Vaikai Prekės Finder "Apple"

Pranešimas

Jei negalite perskaityti šio vadovo versiją anglų kalba laisvai, prašome susisiekti su mumis ir atostogų, elektroninio pašto adresą, kad mes galime suteikti jums su elektroninių vadovo versiją.

Apie šį produktą

✅LENGVAI RASTI SAVO PUNKTAS: MiTag yra Bluetooth prekės finder/locator, kad būtų galima lengvai rasti savo elementą "Rasti Mano" app (suderinama su "Apple "" iOS "TIK), įjungti garsus, kai jis per "Bluetooth" Diapazoną(100m/350ft) arba patikrinkite, neseniai vieta pagalba šimtus milijonų "Apple" prietaisų "Rasti Mano" tinkle.

✅PALIKO PRIMINTI: Tu gali pridėti šį klavišą, tracker, kad nieko jums reikia saugoti akis.Kai jūsų priklausanti yra paliekamas už "Bluetooth" asortimentas, prekės locator jums atsiųsime priminimą (įjungti pranešimo nustatymas iš anksto), todėl jūs galite grįžti ir jį gauti.

✅ODOS TURĖTOJAS ATVEJU NEMOKAMAI: odinis laikiklis atveju yra įtrauktas saugoti key finder žymeklį.Su oda atveju, jūs galite lengvai pridėti raktų ieškiklį jūsų keychain, kuprinės, rankinės, lagaminai, naminių gyvūnėlių apykaklės jūsų katė ar šuo, ir kt.Naudojant jį kaip bagažo sekimo, automobilių raktų ieškiklis, pet tracker", "piniginė " finder", ir daugiau.

✅KEIČIAMOS BATERIJOS: baterijos(CR2032) už MiTag yra tas pats, kaip kad "Apple" AirTags, kuris trunka iki 12 mėnesių.Galite patikrinti baterijos būseną "Rasti Mano" app, ir pakeisti jį laiku.Ilgą baterijos tarnavimo laiką užtikrina, kad prekės stebėjimo žyma yra visada aktyvus, kurie padės jums rasti savo daiktus.

✅SUDERINAMA SU " IOS " TIK: Pakeisti AirTag ir tai yra daugiau už prieinamą kainą.Naudoti iOS App "Rasti Mano".Techniniai duomenys: Iki 120dB garsiai žiedas, 1-metus keičiamų monetos baterijos, Bluetooth veikimo nuotolis iki 350 pėdų / 100 metrų, atsparus vandeniui (IPX67 reitingas).

✅VIENOS MINUTĖS trukmės NUSTATYMAS: kuriant ir naudojant Mitag yra taip paprasta AirTag, atsižvelgiant tiesiog greitas vienos minutės trukmės nustatymas.

Atsiliepimai

Vardinė 4.00/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai