Horizontalus Vertikalus Stovas Erdvės Taupymo Stovo pagrindas VR laisvų Rankų įrangos Ausinių Laikiklis, skirtas " Playstation Diską&Digital Edition Konsolė

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a91380

  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Aksesuarai Tipas: Mobiliųjų Įrašą
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Su USB: no
  • Modelio Numeris: Savininkas

Kaina

€10.17 €20.34

Dydis:

Kiekis

Horizontalus Vertikalus Stovas Erdvės Taupymo Stovo Laikiklį Kablys VR laisvų Rankų įrangos Ausinių Laikiklis, skirtas " Playstation Diską&Digital Edition Konsolė

Ypatybė:

1. Suderinama su PS5 Slim Disko Leidimas ir Digital Edition: Tai horizontalus vertikalus stovas skirtas, kad sklandžiai veiktų su abiejų versijų dėl PS5 Slim konsolę, ar jūs turite disko leidimas arba digital edition.Mėgaukitės savo universalumo nesvarbu, kuris variantas jums priklauso.

2. Saugi ir Stabili Konsolės Montavimas: Vieta jūsų konsolę tvirtas dugno stovi turėtojas ir saugiai pritvirtinkite jį įterpiant į viršų laikiklis į konsolę.Sugriežtinti saugos fiksavimo varžtą užtikrinti aptemptas tinka.Atsisveikinti su įtaka konsoles ir mėgautis be rūpesčių žaidimų sesijų.

3. Specializuota Atramos Konstrukcija: viršutinis laikiklis šio aušinimo stovas funkcijų, specialiai skirtos paramos struktūra.Naudojant stovėti vertikaliai, išplėstos paramos viršuje laikiklis leidžia jums patogioje vietoje jūsų už PS VR2 prietaisą ir ausines, išlaikyti viską, ką gali pasiekti, o taupyti erdvę.

4. Tvarkingas ir Organizuotas Žaidimų Setup: Su savo unikalaus dizaino, šis laikiklis stovėti ne tik saugo jūsų konsolę kietas, bet taip pat padeda išlaikyti jūsų žaidimų srityje, organizuotas.Turite jūsų PS5 Slim konsolę, apie PS VR2 prietaiso, ir ausines, visi į vieną skirtoje vietoje, užtikrinti lengva naudotis ir tvarkinga saugojimo.Savo žaidimų setup švarus ir netvarką-nemokamai.

5.Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame teikti aukščiausio lygio klientų aptarnavimas kiekvienam klientui, siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors klausimų, klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Sony

Priedai Tipas: Mobilieji Įrašą

Taikytinos modeliai: už PS5 Slim konsolės

Spalva: balta/juoda (pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Pakuotės svoris: 281g

Pakuotės dydis: 235.00x116.00x57.00mm/9.25x4.57x2.24inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Horizontalus Vertikalus Stovas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai