Galima dėti vieną ant kito Kepimo Stovo Atsparus Karščiui Daugiafunkcinis Gerą Apyvartą, 3 Sluoksnis Fryer Stovas iš Nerūdijančio Plieno, skirtos Naudoti Buityje

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a85947

  • Tipas: Asortimento Dalys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€16.58 €22.12

Dydis:

Kiekis

3 Sluoksnis Fryer Stovas iš Nerūdijančio Plieno Didina Grotelių Stovo 3 Pakopos Kepimo Stelažas, skirtas Naudoti Buityje

Savybės: 1. 3 PAKOPA STOVO: Vienas fryer stovas, 3 sluoksnis dizainas, žymiai padidinti fryer virimo vietos ir išvengti kontakto su įvairių maisto produktų.

2. NERŪDIJANTIS PLIENAS: Kad fryer stovas yra pagamintas iš puikios nerūdijančio plieno, kuris yra nerūdijantysis ir patvarus, atsparus karščiui ir oksidacijai, atsparus vandeniui.

3. PASKIRTIS: Tai vienas stovas tinka fryer, orkaitė, mikrobangų krosnelės, kepimo puodą, virimo puodą ir kt., galite pasirinkti sluoksniais, pagal poreikius.

4. DEHIDRATACIJA STOVO: Tai fryer stovo, taip pat gali būti dehidratacija-laikiklis, skirtas įvairių dehidratuotos daržovės, vaisiai arba džiovinti mėsos.

5. BAUDA POLIRAVIMO: Su restorano kūrinys, tai nerūdijančio plieno fryer stovo turi blizgančiu, be šerpetų ar trūkumus, todėl saugiau naudoti.

Specifikacija: Elemento Tipas: Fryer Stovo

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Svoris: 332g / 11.7 oz(vidut.)

Paketų Sąrašo: 1 x Fryer Stovo (3 Priedai)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai