1pc Didelių Pajėgumų Lauko Sportinis Krepšys Baseinas Saugojimo Maišus, Futbolo, Krepšinio, Net Žaislai Plūduriuoja Kamuolius Organizatorius Paplūdimio Karšto

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a80695

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita

Kaina

€10.14 €14.49

Dydis:

Kiekis

1pc Didelių Pajėgumų Lauko Sportinis Krepšys Baseinas Saugojimo Maišus, Futbolo, Krepšinio, Net Žaislai Plūduriuoja Kamuolius Organizatorius Paplūdimio Karšto

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės, su didele Talpa: Pagamintas iš aukštos kokybės vielos tinklo, tai naujas didelės kabinti saugojimo krepšys gali tvirtai laikyti daug žaislų, tokių kaip baseinas plūdės, rutuliai pliušiniai žaislai arba lauko priedai.Ji gali pasirūpinti, kad jūsų kiemas ir namas švarus ir tvarkingas.

2、Lengva Įdiegti ir Saugojimas: Su reguliuojamu raišteliu ir kabliukų, kad šis saugojimo krepšys lankstesnis.Jį galima pakabinti ant tvoros, durys arba labiausiai pagrįstas baseinas.Ir su snap tvirtinimo detalių, galite greitai ją ardyti.

3、Sulankstomas ir Erdvės taupymo: Ji turi didele talpa, o jis nebus užimti bet kurios žemės vietos!Puikus organizatorius didelis daiktų!Kai nenaudojate, tik imtis žemyn, tai ir sulenkite jį saugoti.

4、Patvarus ir Tvirtas: Pagal unikalaus dizaino, šis maišelis sumažina žuvo ir gali lengvai turėti daiktų tyliai.Kas daugiau, lankstus spausteliai kelią daiktus nuo kritimo.Jis yra patvarus ir daugkartinio naudojimo, taip pat idealiai tinka lauko ir vidaus naudojimui.

5、Lengva Valyti: valymo maišelis ir elementai viduje, galima tiesiog purkšti vandenį ant jo, nereikia imtis žemyn ir plauti rankomis, ir jis bus sausas greitai.Taupant laiką dėl valymo, tada jūs galite mėgautis savo vasaros laikas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Baseinas Saugojimo Krepšys

Spalva: Juoda

Medžiaga: Mesh

Sandarinimas: Raišteliu

Dydis: apie 78*100cm/30.71*39.37 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Baseinas Saugojimo Krepšys

Pastabos:

Žaislai ir priedai parodyta paveikslėliuose nėra įtrauktas į paketą.

Jei įmanoma, prašome pakabinti jį į šešėlį.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.Gaminio dydis yra tik nuoroda.

Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-3cm (atitinkamai 0,4-1,2 colio) skirtumas produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.Ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai