G1/2 Sukasi Sodo Vandens Purkštuvai G1/2 Mechaninė Plastiko Lydinio Efektyvus Sukasi Vejos Laistymo Purkštuvas skirtas Kiemas, Terasa

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a7912

  • Tipas: Laistymo Rinkiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€10.33 €19.50

Dydis:

Kiekis

Sukasi Sodo Vandens Purkštuvai G1/2 Mechaninė Plastiko Lydinio Efektyvus Sukasi Vejos Laistymo Purkštuvas skirtas Kiemas, Terasa

Savybės: 1. EFEKTYVUS PURKŠTUVŲ KONSTRUKCIJA: besisukančio purkštuko galėtų padengti didelį plotą, ir gali lengvai patenkinti laistymo poreikius jūsų vejos ir kiemo.

2. LENGVAS MONTAVIMAS IR PAJUNGIMAS purkštuvų turi G1/2 standartiniai kalibro, todėl montavimo ir sujungimo labai paprasta ir lengva naudoti.

3. NOVATORIŠKAS DIZAINAS: Priimti naujovišką purkštuvas su bazės dizainas, jis gali būti tvirtai įterptas į dirvožemį, kad užtikrinti antgalis yra stabili ir ne lengvai judėti.

4. PATVARUS IR PATIKIMAS: Pagamintas iš plastiko lydinio ir medžiagos, jis yra patvarus ir patikimas, nėra lengva būti pažeista, kurie gali suteikti jums su ilgai tarnavimo laiką.

5. DAUGIAFUNKCINIS NAUDOTI: purkštuvų galvutės tinka daugelis tokius scenarijus, kaip sodas, veja ir terasos, padės jums išlaikyti ir drėkina augalų augimui.

Specifikacija: Elemento Tipas: Besisukantis Sodo Vandens Purkštuvai

Medžiaga: Plastiko Lydinio

Svoris: Apytiksl. 302g / 10.7 oz

Kalibras: G1/2

Paketų Sąrašo:

1 x Lydinio Antgalis

1 x Bazės

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai