Klasikinis Raudonas Kalėdų Dovanų Dėžutė su Rankena Bowknot Juostelės Bell Dekoro Knygos Pildymo Laiškas Spausdinti Kubinių Pateikti Pakavimo, Dovanų Dėžutės

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a7787

  • Medžiaga: Kartonas
  • Modelis: Vientisos Spalvos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Kinų Naujieji Metai, Padėkos, Šalis, Kalėdų, Vestuvės, Baigimo, Jubiliejus
  • Skaičius, Vnt: 1PC

Kaina

€1.57 €2.84

Dydis:

Kiekis

Klasikinis Raudonas Kalėdų Dovanų Dėžutė su Rankena Bowknot Juostelės Bell Dekoro Raštas Spausdinti Kubinių Pateikti Pakavimo Dėžutė

Patogus rankenos dizainas leidžia lengvai atlikti, leidžia jums užpildyti jį su sausainiai, saldainiai, taikos vaisių arba kitų smulkių dovanų.

Priimti aukštos kokybės popierius, šie langeliai yra saugios, tvirtos ir patvarios.

Unikalių Kalėdų dizaino su kaspinais, varpai, ir vientisomis spalvomis, pridedant švenčių spalvų į jūsų namus ar šalis.

Puikus dydis 9 cm ilgio, 9 cm pločio ir 9 cm aukščio, idealiai tinka dovanų pakavimui, papuošalų, vestuvėms, šalys, klasės ir amatų rūmai.

Universalus naudoti slapukų, saldainiai, taikos vaisių, ar mažų dovanėlių, todėl tai puikus pasirinkimas kalėdoms dovanų.

Aprašymas:

Pristatome mūsų Kalėdinių Dovanų Dėžutė, puikus būdas pateikti savo dovanėlės ir gydo šį atostogų sezoną!Šis raudonos spalvos dovanų dėžutė priemonių 3.6" pločio x 3.6" aukščio x 3.6" giliai, ir ateina su nuostabiu kaspinu už elegantiškas liesti.Paviršiaus lauke yra sklandžiai ir raukšlėtis-nemokamai, užtikrinant poliruoto išvaizdą.

Šis universalus dovanų dėžutėje yra ideali vieta kontroliuojančiosioms mažos dovanos, papuošalai, saldainiai, suvynioti gydo, dovanų kortelės, mažos žvakės, kvepalų ar odekoloną.Jis gali būti naudojamas įvairiomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, Kalėdas, gimtadienius, arba bet kokia kita dovana-tai įvykis.

Montuodami ir naudodami šias premium dovanų dėžutės yra vėjas, sutaupyti laiko ir pastangų.Patogus rankenos dizainas leidžia lengvai atlikti, leidžia jums užpildyti jį su sausainiai, saldainiai, taikos vaisių arba kitų smulkių dovanų.

Pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, šie langeliai yra saugios, tvirtos ir patvarios.

Su savo unikalų Kalėdų dizaino featuring juostelės, varpai, o vientisų spalvų, šių dovanų dėžutės įtraukimas švenčių prisiliesti prie jūsų namų ar šalis dekoro.Jie taip pat puikiai tinka Kalėdų dovana vyniojimo, papuošalų, vestuvėms, šalys, klasės ir amatų rūmai.

Prekės Pavadinimas: Kalėdų Dovanų Dėžutėje

Medžiaga: Popierius

Savybės: su Rankena, Bowknot Juostelės, Bell Dekoras

Dydis Informacija:

L: 9cm/3.54", W: 9cm/3.54", Aukštis: 9cm/3.54" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Kalėdų Dovanų Dėžutėje

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai