12V/24V/36V/48V/72V Skaitmeninis LED Baterijos Indikatorius Vandeniui Matuoklio Indikatorius Baterijos Indikatorius Golfo Ca-Rt

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a75782

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€11.32 €23.57

Dydis:

Kiekis

12V/24V/36V/48V/72V Skaitmeninis LED Baterijos Indikatorius Vandeniui Matuoklio Indikatorius Baterijos Indikatorius Golfo Ca-Rt

Ekranas 10 segmentų LED bar graph.Aišku, LCD baterijos indikatorius rodo baterijos įkrovimo lygį piktogramą ir baterijos talpa procentais.LED Blykstė už mažą mokestį ir didelis mokestis įspėjimo.

Baterijos indikatorius matuoklis yra specialiai sukurta siekiant stebėti energijos lygis baterijos įkrovimo ar iškrovimo.Atmintinės galimybė atsiimti elektros energijos kiekis.

LED baterijos indikatorius yra gražus dizainas ir ilgalaikį naudojimą.Baterijos indikatorius skaitiklis yra iš aukštos kokybės medžiagų tegul jūsų automobilinis įkroviklis visada atrodo kaip naujas.

Baterijos Indikatorius veikia 12V/24V, 36V, 48V/72V baterija golfo vežimėliai, jūrų, motociklas, ATV, traktoriaus, sunkvežimių, sunkvežimis ir t. t.

Metrinis gabaritas pirkimas su montavimo priedai, lengva įdiegti , Skaitmeninis baterijos indikatorius yra aplieti uždaromos epoksidine derva, ir vandeniui rango pasiekia IP65.

Darbinė Srovė:20 ma nominali

Tikslumas:+/- 0,5 proc.

Darbinė Temperatūra:-40 C - +85 Laipsnių Celsijaus

Drėgmė:95% RH (be kondensacijos) 32 Celsijaus arba daugiau 2 valandų

Pastaba Prašome prisijungti, kad tinkama įtampa, kaip ženklą, nugaros pusėje baterijos indikatorius.Įtampa, per didelis arba per mažas bus daro baterijos indikatorius sugadintas ar darbų neįprastai.

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 * Baterijos Indikatorius

1 Komplektas * Priedai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai