Bagažo Skydeliai nuo Saulės Automobilių Užtrauktukas Ištraukiama Automobilių Sun Shield Pratęsimo Multi-funkcija Reguliuojamas Automobilių Interjero Saulės

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a75684

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€14.08 €28.15

Dydis:

Kiekis

Aprašymas

Vairavimo karštą vasaros dieną yra sunku dėl stiprios saulės šviesos.Automobilio Saulės Skydelis Extender gali padėti smarkiai sumažinti saulės akinimo, padidinti reakcijos laiką ir užtikrinti saugumą vairuojant.

Specifikacijos

Produkto pavadinimas: Automobiliu Saulės Skydelis Extender

Modelis: JS-007

Spalva: Juoda

Medžiaga: PU+KOMPIUTERIS+YKK užtrauktukas

Svoris: apie 280g

Dydis: apie 31x15cm/12.2x5.9in

Pakavimo sąrašas

1 x Automobilio Saulės Skydelis Extender

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsauga nuo saulės: Saulės Skydelis Extender padeda išvengti atšiaurių saulės spindulių važiuojant per dieną.Jis blokuoja šviesą, siekiant pagerinti vaizdo aiškumą, todėl vartotojai, norėdami pamatyti net kelių stiprių saulės spindulių.

2.Patogus ir Saugumo: Užtrauktukas Skydelis Pratęsimo padeda išvengti nelaimingų atsitikimų vairuojant saulėtą dieną.Jis blokuoja saulės šviesos ir saulės akinimo maksimaliam vairavimo saugumą ir komfortą.

3.Patvari Medžiaga: Pagamintas iš ABS ir storio PU odos, Automobilio Saulės Skydelis Extender yra patvarus ir tvirtas.Jis ateina su smūgiams atsparus elastiniais dirželiais ir yra reguliuojamo ilgio ir pločio.

4.Puikiai Tinka: Ištraukiama Skydeliai nuo Saulės pagerinti vairavimo saugumą ir yra suderinamas su daugeliu automobilių.Automobilio Saulės Skydelis Extender apsaugo jus nuo mažo kampo saulės spindulių.

5.Patogus Įdiegti: Nešiojamų Automobilio Saulės Pavėsyje, Plėstuvas nereikalauja jokių įrankių įdiegti.Jis gali būti lengvai saugomi, kai jo nenaudojate.Tai patogu ir praktiška.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai