Nešiojamų Vaisių Miltų Kamuolys Dekompresowania Žaislas Lėtas Augimas Išpakuokite Žaislas Vaikams Dovanų Žaislas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a7453

  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€3.94 €7.87

Dydis:

Kiekis

Savybės:

Nešiojamų Fidget Vaisių Žaislas: Į fidget žaislas vaisių su nešiojamų dydis ir tikroviškas forma ir 3D UV spauda gali būti laikomi rankose slėgio išleidimo su super soft touch jausmas, toks mielas, kai jūs žiūrėti į jį, kad jums gali jaustis geriau, ir netgi visų savo blogų emocijų išnyks.

Squeezable Vaisių Nerimas Žaislas: Į squeezable modeliavimas vaisių su realu atrodo ir saldus kvapas, lėtai auga, padeda sumažinti stresą iki spaudimas, spaudimas,tempimas, padeda stiprinti vaikų & suaugusiųjų apskritai ramybės pojūtį ir padeda atsipalaiduoti, suteiks jums įvairių touch jausmas ir džiaugsmingų pojūčių, su veiksmingiau padėti sumažinti įtampą ir nerimą vaikams ir suaugusiems.

Taikomos Įvairios Asmuo: Taikoma įvairių žmonių, tokių kaip nedėmesingumas, ir autizmo, kuris gali gerokai pagerinti ir padėti kasdienį stresą ir dirglumą, pagerina koncentraciją, taip pat galima naudoti kaip desertas parduotuvės vitrinos rekvizitai.

Aukštos kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės minkštos PU, netoksiškas ir ekologiškos medžiagos,super soft touch jausmas ir lėtai auga su patvarus veiklos rezultatus, kurie yra saugūs žaisti.

dėl puiki Dovana Vaikams & Suaugusiems: Tinka vaikams ir suaugusiems, kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir geriausias pasirinkimas įtempių žaislas, kuris gali išleidimo slėgis įvairių reikalavimų.

Techniniai duomenys:

Produkto Matmenys: apytiksl. 9.5 x 9.5 x 5cm/3.74 x x 3.74 skirti 1,96 colių

Medžiaga: PU

Stiliaus Variantas: Arbūzas/Oranžinė/Greipfrutų/Lime/Kiwi/Obuoliai

Grynasis Svoris: apytiksl. 39g/0.08 kg

Komplektą Sudaro:

1 x Išspausti Vaisių Fidget Žaislas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai