Stebuklinga Sekimo Darbaknygę Nustatyti Pen Kontrolės Tapyba Knyga Daugkartinio naudojimo Magija Praktikoje Copybook Vaikams su Piešimo Rašikliai ir Trintukas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a74276

  • Savybės: programa tekstų doroklis, Tapyba Raštu
  • Prekės Pavadinimas: LeXue Kultūra
  • Modelio Numeris: EDcopybook
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€10.46 €17.44

Dydis:

Kiekis

✍ Šių trinamos darželio raštu informaciją knygas apima spalvoti puslapiai ir pažinimo žaidimai, nustatyti įvairūs pratimai paremti smulkiosios motorikos įgūdžius, dėmesio ir rankų judesių koordinavimą.Rašymo ir piešimo nešiojamieji kompiuteriai gali būti pakartotinai naudojamos, ir yra labai tinkamas už pakartotinį praktikos.

✍ Šiame tapybos knygos meno knygos, pagrindinė linija tapybos praktikos puslapyje ir dažymas puslapis atsarginis.Gerai suprojektuoti iliustruoja, piešimo grafikos linijų.Aukštos kokybės popierius, patvarus ir patogus liesti.

✍ Su šiuo rašymo ir piešimo sąsiuvinis, jums bus paremti jūsų vaiko motorinių rašymo įgūdžius, įdomiu būdu, todėl idealiai tinka įvairaus amžiaus vaikų, kurie nori mokytis skaičių, raidžių, matematika, tapybos, ir pagerinti savo rašymo įgūdžius.

✍ Su šia spalvinga interaktyvus ikimokyklinio rašyti knygą, vaikai gali piešti įvairias figūras, palei kelią su boksuose metu veikla, siekiant ugdyti jų smulkiosios motorikos įgūdžius.Tai padės išlaikyti jų dėmesio ir gerinti jų supratimą apie skaitymo ir rašymo.Leiskite vaikams pavyks darželyje ir už jos ribų!

✍ Tai kaligrafija knygą, lengviau, vaikams ištaisyti savo gestus ir rašysenos.Taip pat nešiojamojo kompiuterio įvairaus amžiaus žmonėms rašyti gražus anglų ir nuotraukas, ypač vaikų išsilavinimą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai