Auto Rankinis Radiatorių Pavara Alyvos Aušintuvas 4 6 Eilutės Eilės 8 Eilutėje Aliuminio Perdavimo Skysčio Aušintuvas Automobilių Modifikuoti Priedai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a72637

  • Stiliaus(pasirinktinai): 4/6/8 Eilučių
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Modelio Numeris: pavara alyvos aušintuvas
  • Fin stilius: Gofruoto
  • Dydis: 43.1 x 25 x 5 cm, as shown in the picture
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Juoda
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL

Kaina

€17.22 €36.63

Dydis:

Kiekis

Pavara Alyvos Aušintuvas 4 6 Eilutės Eilės 8 Eilės Perdavimo Skysčio Aušintuvas Aliuminis Radiatorius Dėžė Modifikuotų Automobilių Dalys

Ypatybė:

1. Multi-purpose Aušinimas: Tai transmisinės alyvos aušintuvas gali būti naudojamas kietas, variklio alyvos, perdavimo skysčio ir galiniai diferencialai.Jis yra universalus aušinimo sprendimas, kuris siūlo efektyvių rezultatų per kelias taikomąsias programas.

2. Anoduoto, Patvarumo ir Apsauga: automatinis rankinis radiatorius buvo anoduoto padidinti savo patvarumo ir apsaugos nuo korozijos.Tai leidžia ilgesnį galiojimo laiką, kad būtų patikima investicija už bet kokios transporto priemonės savininkas.

3. Puikiai tinka Gatvių Transporto priemonės: Šis konverteris rinkinys yra puikus gatvės transporto priemonių, nes jie neturi prieigos prie kelio aušinimo sistemos.Tai puikus sprendimas tiems, kurie nori atnaujinti savo transporto priemonių aušinimo sistemą, pagerinti našumą ir efektyvumą.

4. Dideli Temperatūros Sumažinimas: Su pajėgumą sumažinti alyvos temperatūra iki 50°F, tai perdavimo skysčio aušintuvas padeda išvengti perkaitimo problemas transporto priemonių.Ši funkcija ypač naudinga, aukštos kokybės transporto priemonių, kurios generuoja daug šilumos.

5. Pagerėjo Variklio Tarnavimo laiką ir Efektyvumą: didinant efektyvumą transmisinė alyva, aušinimo sistemos, tai perdavimo radiatorių padeda prailginti variklio tarnavimo laiką ir palaiko optimalų variklio darbą.Tai iš esmės atnaujinti automobilio aušinimo sistemą, remti geresnių rezultatų.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Pavara Alyvos Aušintuvas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Fin stilius: banguotas

Medžiaga: Aliuminio

Spalva: Juoda

Stiliaus(neprivaloma): 4/6/8 Eilučių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Dėžė Alyvos Aušintuvas

1 x Nuorodą Vamzdis

1 x Montavimo Priedai

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai