Dirbtinės Gėlės Rožės Netikrą Gėlės Stiebai ir Artificia Lapai Palaidi Netikrą Gėlių Puokštė Namų Nuotakos Vestuvių Šalis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a7099

  • Medžiaga: Šilko
  • Proga: April Fool ' s Day
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€4.28 €7.63

Dydis:

Kiekis

GRSA889 Rose Dirbtinės Gėlės Netikrą Rose Šilko Gėlės "PASIDARYK pats" Vestuvių Puokštės Centerpieces už Pamergės Arrangment "PASIDARYK pats" Namo GRSA889

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Medžiaga: Fake Dirbtinės Rožės Žiedai yra pagaminti iš šilko, Stiebai yra pagaminti iš plastiko.100% rankų darbo, metalo viela yra įvyniojami plastiko.ilgas stiebas gali būti sumažintas arba išlenktas, palaikyti geriausią formą gėlės jūsų vaza.netoksiškas spalva nebus išnyks per tam tikrą laiką.

Privalumai: Daugiau lapų, visą formą, aišku, venų, aukštos kokybės medžiagos, patogiai jaustis, daugiau ryškus, neblunka, nereikia priežiūros.

Plačiai Naudojimas: Tinka vestuvėms, šalys, namų, biurų, Helovinas puošmena ir kitomis progomis.Tai puikus pasirinkimas nuotaka turėti gėlės.Dvi puokštės turės geresnį poveikį.Jei naudojate juos svarbios veiklos, norite geriau nusipirkti iš anksto.

Lengva Naudoti: Viduje stiebas yra lanksti, plona viela.Tik smilgos, sumažinti arba ištraukti lengvai jūsų poreikius.Puikus gėlių puokštes ir papuošalai ne Gimtadienio,Festivalis puošimas,Vestuvių ir bet kokiai progai norite.

Realistiškas Ieškote: spalvos rožės yra subtilus, todėl jie atrodo realus.Pažangios technologijos, suteikia jiems atrodo, šviežių rožių.Ne pigiai atrodantis iš parduotuvės,jūs būsite nustebinti, su šiais.

Specifikacija:

Spalva: Balta, Rožė Raudona, Geltona, Rausva, Mėlyna, Violetinė

Medžiaga: Plastikas ir Šilko

Bendras ilgis puokštė: 30 cm

Gėlių galvos skersmuo: 4cm

Grynasis svoris: 34g/krūva

Pastabos: Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realus.

Komplektą Sudaro:

Gėlių puokštė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes jums siūlome, arba free express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 6,Jei turite kokių nors klausimų apie užsakymus, prašome ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai