Dent Fix Plaktukas Galvos Dent Repair Ir Šalinimo Įrankių Rinkiniai Žemiausia Patarimai Profesinės Numušti Galvos Bakstelėkite Rinkinys Praktinių Automobilių Remontas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a7088

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€12.25 €18.85

Dydis:

Kiekis

Su vidutinio storio, tai tinka daugumai automobilių, Džipai ir sunkvežimių.Pagamintas su tvirtos medžiagos, jūs galite jį pasiimti bet kur.Greitai ir lengvai pašalinti įlenkimų be jokio vargo.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Dent Fix Plaktukas Galvos

Dydis: apie 5 * 5cm | skirti 1,96 * skirti 1,96 cm

Medžiaga: PAI

Pakavimo Sąrašas:

Dent Fix Plaktukas Galvos * 2

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Tikslumo: Dent Fix Plaktuku Galvą, yra automobilių dent repair priemonė, kuri leidžia jums kontroliuoti spaudimo jėga geriau ir apsaugoti originalių automobilių dažai nuo sugadinimo.

2.Lengvas Dent Repair): Su šiuo Dent Fix Plaktukas Galvos, tvirtinimo automobilių įlenkimų yra vėjas.Jo patogus dizainas užtikrina lengva operacija ir vidutinio storio užtikrina aukštą saugumo be pradurtas automobilio kėbulo.Puikiai tinka bet kokios transporto priemonės savininkas, siekiantis paprastas ir patogus sprendimas.

3.Plačiai Taikomos: Su Dent Fix Plaktukas Galvos, jums niekada nereikės nerimauti apie tai, negražus įlenkimai ant jūsų automobilio.Tvirta konstrukcija ir patogi rankena, kad jis idealiai tinka bakstelėję iš įlenkimų bet kokio dydžio su labai tiksliai ir lengvai.Plius, tai pakankamai lanksti, naudoti įvairių metalinių paviršių, nuo "PASIDARYK pats" projektams, profesinės gamyba.

4.Nesuderinta Stiprumas: Dent Fix Plaktukas Galvos tvirtas ir storas dizainas, kartu su jos patvarios medžiagos, todėl dent repair vėjas.Su savo aukšto lygio stiprumas ir kietumas, tai dent pašalinimas bakstelėkite žemyn įrankis yra pastatytas paskutinis ir nebus lengvai nutraukti, užtikrinant ilgalaikį patvarumą, bet remonto darbą.

5.Lengva Nešti: atsisveikinti su didelių gabaritų dent repair tools.Į Dent Fix Plaktukas Galvos yra mažas ir patogus nešiotis, kad būtų galima lengvai fotografuoti bet kur.Jo patogi rankena leidžia be vargo dent repair lauke.Gauti profesionalių rezultatų, nesvarbu, kur esate.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai